Ditto Butt Plug 8.80cm Purple by We Vibe

€ 124,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6523
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,80 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,10 cm
Προέλευση Canada
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία We Vibe
Barcode 839289006829
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Ξεκινήστε τις μεθυστικές εξερευνήσεις σας στον μαγικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με το Ditto, το νέο, πανέμορφο butt plug από τη We-Vibe.

Κομψό, πολυτελές, και διακριτικό, το Ditto διαθέτει έναν εργονομικά σχεδιασμένο, λεπτό και εύκαμπτο άξονα, το σχήμα του οποίου έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανατομικές σας ανάγκες και να τοποθετείται στην ιδανική για σας θέση παρέχοντάς σας τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση είτε παίζετε σόλο είτε απολαμβάνετε τον έρωτα μαζί με τον σύντροφό σας.

Ιδανικό για όλους τους χρήστες, έμπειρους και αρχάριους, ακόμη και για όσους τολμούν την πρώτη τους φορά στον μεθυστικό κόσμο του anal play, το Ditto θα σας χαρίσει βαθιές, αισθαντικές δονήσεις καθώς θα εισχωρεί στο ευαίσθητο σημείο σας πιέζοντας και τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις των μυών του πρωκτικού καναλιού, ενώ η εξαιρετικά ισχυρή έντασή τους θα προσφέρει μέγιστη ηδονή όχι μόνο σε σας, αλλά και στον σύντροφό σας.

Το Ditto διαθέτει έναν δυναμικό αλλά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10+ προεπιλεγμένες λειτουργίες δόνησης –παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας προσωπικού προγράμματος– οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός εύχρηστου τηλεχειριστηρίου ή με το free We Connect app, μία απόλυτα ασφαλή εφαρμογή που σας δίνει την ευχέρεια να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας από απόσταση παραχωρώντας του τον έλεγχο των οργασμών σας ή με άλλα We-Vibe προϊόντα εμπλουτίζοντας το παιχνίδι σας.

Κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη, ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού, το Ditto είναι αδιάβροχο για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους. Επιπλέον, η υδατοστεγής του σχεδίαση σας δίνει την δυνατότητα της χρήσης και στην πισίνα ή το υδρομασάζ για ξεκούραση μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά.

Το Ditto είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 1,5 ώρες και σας χαρίζει 2 ώρες συνεχούς παιχνιδιού.
Διαθέτει ένδειξη χαμηλής στάθμης ενέργειας

Το plug είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση καθαρίστε το σχολαστικά με ένα ποιοτικό toycleaner και σκουπίστε το με μία πετσέτα χωρίς χνούδι μέχρι να στεγνώσει τελείως. Επαναφορτίστε το εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σύντομα. Διαφορετικά, τοποθετήστε το σε μια τσάντα αποθήκευσης μέχρι την επόμενη φορά.

Στην κομψή συσκευασία περιλαμβάνονται ασύρματο τηλεχειριστήριο, μαγνητικός φορτιστής, πολυ-γλωσσικό εγχειρίδιο χρήσης και δείγμα λιπαντικού.
Έρχεται με δύο χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
Προϊόν ελεύθερο από φθαλικούς εστέρες ΒΡΑ και λάτεξ.
Διαστάσεις: Μήκος: 8.80cm διάμετρος: 3,1cm.

Δείτε επίσης

FantASStic Ring Plug Medium by Dream Toys
€ 16,90   € 14,68
Pull Butt Plug Small Flirts Pink Dream Toys
€ 11,90
Original Crystal Wand Clear by LoveNectar USA
€ 48,90   € 28,90
Apollo Curved Prostate Probe by Calexotics
€ 17,90
Expandable Butt Plug 9.50cm by Calexotics
€ 34,90   € 29,70
Επιστροφή στην κορυφή