Renegade Spade Small 10cm Butt Plug by NS Novelties

€ 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4446
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 8,90 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Χρώμα Μαύρo
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447093807
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Μοντέρνο, πολυτελές και διακριτικό, το Small Spade Butt Plug από τη συλλογή Renegade, είναι το ιδανικό toy για τους νεοεισερχόμενους στον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων.

Με το απαλό και μεταξένιο άγγιγμά του, τη σταδιακή αύξηση του μεγέθους του και την απρόσκοπτη και ευέλικτη δυνατότητα κίνησης που διαθέτει, το Spade Plug θα σας προσφέρει αξέχαστες αισθήσεις πρωκτικής πίεσης με απόλυτα ομαλό τρόπο, χωρίς καθόλου να “σοκάρει” τον πρωκτικό σας μυ και τον σφιγκτήρα. Το κωνικό του σχήμα, ειδικά σχεδιασμένο για να διεισδύει με μεγάλη ευκολία στην επίμαχη περιοχή, θα σας συναρπάσει, ενώ η λαβή του σε σχήμα -t- ανάμεσα στους γλουτούς σας θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να πάτε ακόμη…βαθύτερα! Χαλαρώστε λοιπόν και… απολαύστε το!
Κατασκευασμένο από μεταξένια, ομοιόμορφη, 100% υποαλλεργική ματ σιλικόνη, το Small Spade Butt Plug είναι απόλυτα υγιεινό, κατάλληλο ακόμη και για το πιο ευαίσθητα δέρματα.

Προσοχή!! Να χρησιμοποιείται πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ενόχλησης αφαιρέστε το αμέσως.

Στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και μεγαλύτερων σε διάσταση toys για τους πιο έμπειρους anal players. Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών της Nsnovelties, στη συλλογή Renegate θα βρείτε και το λίγο μεγαλύτερο “αδελφάκι” του, το Medium Spade Butt Plug. Μην το χάσετε!
Το Small Spade Butt Plug έχει συνολικό μήκος 10,00cm., μήκος διείσδυσης 8.90cm, διάμετρο στο μεγαλύτερο σημείο του 2.50cm.

Δείτε επίσης

Best Butt Buddies Anal Set Black By ToyJoy
€ 22,90   € 17,40
FantASStic Vibrating Prostate Massager Black Dream Toys
€ 29,84
Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
Booty Rocket 10 Functions Vibrating Butt Plug Pink by Calexotics
€ 45,90   € 39,86
Επιστροφή στην κορυφή