Bubble Butt Player Starter Black by ToyJoy

€ 15,90 € 12,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4452
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221467713
Το Bubble Butt Player Starter είναι ένα υψηλής ποιότητας κομψό και μοντέρνο Butt Plug από την TOYJOY Classics, το ιδανικό toy για τους “νεοεισερχόμενους” παίκτες στον κόσμό των backdoor απολαύσεων. Απαλό, λείο και μεταξένιο στην αφή, χωρίς εξωτερικές ραφές και εξογκώματα, το Bubble Butt είναι σχεδιασμένο για εύκολη και άνετη διείσδυση. Το επάνω τμήμα του είναι καμπυλωτό και αρκετά στενό για να μην προκαλεί καμία δυσκολία στην εισαγωγή, ενώ όσο προχωράμε προς τη βάση, η διάμετρός του αυξάνει σταδιακά, φτάνοντας στο μεγαλύτερο σημείο του τα 2,5cm, για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Το Butt Plug, τέλος, καταλήγει σε μία σταθερή προεξοχή / λαβή, για μέγιστη ασφάλεια και ευκολία στον χειρισμό. Το ιδιαίτερα προσεγμένο design του εγγυάται ότι το Butt Plug θα παραμείνει σταθερό στη θέση του, “υπό όλες τις συνθήκες”, καθώς κατά την εισαγωγή του προσαρμόζεται απόλυτα στην ευαίσθητη περιοχή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το φοράτε παντού, ακόμη και στη βόλτα σας και απλά να το “ξεχνάτε”.

Το Bubble Butt Player Starter είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, υλικό κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πλέον ευαίσθητα. Χρησιμοποιήστε ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και ξεκινήστε τη εξερεύνησή σας στον μαγικό κόσμο του anal play. Μετά τη χρήση πλύνετε πολύ καλά με χλιαρό νερό και σαπούνι.

To Bubble Butt Player Starter έχει συνολικό μήκος 10cm, μήκος διείσδυσης 8,5cm, και διάμετρο στο μεγαλύτερο σημείο του 2,5cm.

Δείτε επίσης

Booty Pleaser Prostate Vibrator Black by Dream Toys
€ 56,90   € 44,90
Heart Shaped Gold Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Mini Anal Teazer 11cm by Pipedream
€ 26,90   € 18,90
Red Fox Tail Plug 7.50cm by Loving Joy
€ 44,70
Spiral Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90   € 16,80
Επιστροφή στην κορυφή