Renegade Pillager II Butt Plug 12.50cm by NSNovelties

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5749
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447099823
Εξερευνήστε με ασφάλεια τον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με το εξαιρετικό Renegade Pillager ΙΙ από την NsNovelties, τo μοναδικό anal plug για όλους εσάς που θέλετε να βιώσετε τις απολαύσεις του πρωκτικού sex και δεν συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από το καλύτερο.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη VRT (Virtual Real Touch), το μεταξένιο σε υφή Pillager ΙΙ είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και ελαστικό, σχεδιασμένο να βρίσκει με ακρίβεια το οικείο σας σημείο. Η προσεκτικά μελετημένη στρογγυλεμένη του άκρη τού δίνει το πλεονέκτημα να διεισδύει εύκολα και άνετα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού, χωρίς να τον τραυματίζει, ενώ ο στιβαρός του άξονας με τα δύο συζευγμένα εξογκώματα αγκαλιάζει με απόλυτα φυσικό τρόπο τους πρωκτικούς μυς, πιέζοντας και διεγείροντάς τους με κάθε κίνηση, όσο η ειδικά σχεδιασμένη βάση σε σχήμα - Τ - το κρατάει σταθερό ανάμεσα στους γλουτούς, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση και κάνοντας την ανάκτησή του άνετη και εύκολη.

Το Renegade Pillager ΙΙ καθαρίζει εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή ένα καλό υγρό / αφρό φροντίδας παιχνιδιών. Συμβατό με όλα τα λιπαντικά υψηλής ποιότητας με βάση το νερό. Αποφύγετε την επαφή με λιπαντικά και προϊόντα σιλικόνης. Μία εξαιρετική επιλογή, κατάλληλη για όλα τα επίπεδα εμπειρίας

Συνολικό μήκος:12cm, Μέγιστη διάμετρος: 3cm.

Δείτε επίσης

OHMama! Vibrating Butt Plug Black DreamLove
€ 27,80   € 23,78
Quest 10 Speed Beginners Prostate Massager by Rocks Off
€ 36,90
Sparkling Isabella Inflatable Remote Control Anal Vibrator by Dream Toys
€ 97,90   € 83,38
Fanus Glass Butt Plug
€ 109,00
Bunny Tails Plug Pink by NSnovelties
€ 33,90
Επιστροφή στην κορυφή