Diamond Booty Jewel Clear Small 7cm by ToyJoy

€ 11,90 € 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6804
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221821461
Βιώστε την απόλυτη ηδονή της πρωκτικής διέγερσης με το εξαιρετικό Diamond Booty Jewel Small από τη σειρά Anal Play της εταιρίας Toyjoy.

Πολυτελές και κομψό, με ομαλή, λεία υφή και εργονομικό design, το Diamond Booty Jewel διαθέτει ένα λεπτό, κωνικό άκρο σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση και μία στιβαρή βάση, στολισμένη με ένα πανέμορφο διαμάντι, η οποία κρατάει το plug απόλυτα σταθερό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αυξάνοντας την ένταση της απόλαυσης.

Το μικρό και διακριτικό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους παίκτες των backdoor απολαύσεων. Για τους πιο έμπειρους χρήστες συστήνεται το μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Diamond Booty Jewel Medium, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα από το πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Πριν ξεκινήσετε, καλύψτε το παιχνίδι σας με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και, στη συνέχεια, χαλαρώστε και σπρώξτε μαλακά το βύσμα στο εσωτερικό της ευαίσθητης περιοχής σας. Μόλις το plug εισαχθεί πλήρως στο πρωκτικό κανάλι και αρχίσει να χαϊδεύει τις νευρικές απολήξεις της ερωτογενούς αυτής περιοχής, θα βιώσετε την ισχυρότερη σεξουαλική διέγερση της ζωής σας.
Για ακόμη πιο έντονους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί

To Diamond Booty Jewel είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι..
Μία εξαιρετική επιλογή, κατάλληλη για όλα τα επίπεδα εμπειρίας

Μήκος:7.00cm
Διάμετρος:2.50cm

Δείτε επίσης

White Bunny Tail Plug 6.50cm by Loving Joy
€ 28,90
Anal Inflatable Silicone Plug Black by Pipedream
€ 42,90   € 37,90
Booty Rider Silicone Vibrating Butt Plug by Calexotics
€ 48,90   € 41,90
Smooth Silver Anal Plug Medium 10cm by Loving Joy
€ 32,90
Booty Rocket 10 Functions Vibrating Butt Plug Pink by Calexotics
€ 45,90   € 39,86
Επιστροφή στην κορυφή