Flirts Anal Traning Kit Purple Dream Toys

€ 32,90 € 29,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7992
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101199
Μήκος 9,20 cm
Εισαγόμενο 8,30 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Χρώμα Μωβ
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.
Βιώστε την απόλυτη ηδονή της πρωκτικής διέγερσης με το υπέροχο Anal Training Kit, το νέο πανέμορφο σετ 3 πρωκτικών βυσμάτων από την νεανική σειρά Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Με κομψό, εργονομικό design, ομαλή, λεία υφή και ζωηρό, ροζ χρώμα, τα plugs είναι ειδικά σχεδιασμένα να ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και να χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες backdoor απόλαυσης. Τα βύσματα είναι εξοπλισμένα με ένα ελαφρά μυτερό άκρο, ιδανικό για εύκολη διείσδυση, σταδιακά αυξανόμενη διάμετρο για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και μία στιβαρή βάση σε όμορφο σχήμα καρδιάς στολισμένη με ένα πανέμορφο διαμάντι που θα σας κάνει να φαίνεστε λαμπερή και σαγηνευτική, και η οποία παράλληλα κρατάει το plug σταθερό στη θέση του, όσο δυνατά κι αν παίζετε.

Τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη άριστης ποιότητας για εξαιρετικά οικεία αίσθηση και συστήνεται να χρησιμοποιούνται πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να πλένονται προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό toy cleaner.
Μην μοιράζεστε τα ερωτικά σας παιχνίδια!
Ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Μικρή σφήνα: 7,3x2,7cm.
Μεσαία σφήνα: 8x3,5cm.
Μεγάλη σφήνα: 9,3x4,4cm.

Δείτε επίσης

'Driven by Desire' Butt Plug 9cm by Fifty Shades of Grey
€ 26,80
Rear Assets Multicolor Small Butt Plug by NSNovelties
€ 15,90   € 13,80
Loki Prostate Massager Black by Lelo
€ 168,90
Sucre Pleasures Plug Pink NS Novelties
€ 19,90   € 9,90
FantASStic Ring Plug Medium by Dream Toys
€ 16,90   € 14,68
Επιστροφή στην κορυφή