FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black/Red Dream Toys

€ 29,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8006
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101328
Μήκος 9,20 cm
Εισαγόμενο 8,30 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τις χαρές του anal sex και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες πλούσιας, βαθιάς διέγερσης με το υπέροχο Anal Training Kit από την μοντέρνα σειρά FantASStic της εταιρίας Dream Toys

Το σετ περιλαμβάνει τρία διαφορετικού μεγέθους, κομψά και εργονομικά anal plugs, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τόσο τους νεοεισερχόμενους, όσο και τους πιο έμπειρους λάτρεις της πρωκτικής απόλαυσης.
Λεία, ομαλά και ιδιαίτερα απαλά στην αφή, τα βύσματα διαθέτουν ένα ελαφρά κωνικό άκρο, σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση, σταδιακά αυξανόμενη διάμετρο για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και μία στιβαρή βάση, στολισμένη με ένα πανέμορφο, λευκό διαμαντάκι, η οποία κρατάει το plug απόλυτα σταθερό στη θέση του όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε, παρέχοντάς σας μέγιστο αίσθημα ασφάλειας.
Για ακόμη πιο έντονους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί!

Τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη άριστης ποιότητας για εξαιρετικά οικεία αίσθηση και συστήνεται να χρησιμοποιούνται πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να πλένονται προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό toy cleaner.
Μην μοιράζεστε τα ερωτικά σας παιχνίδια!

Μικρή σφήνα: 7,3x2,7cm.
Μεσαία σφήνα: 8x3,5cm.
Μεγάλη σφήνα: 9,3x4,4cm.

Δείτε επίσης

Renegade Spade Small 10cm Butt Plug by NS Novelties
€ 19,80
Bubble Butt Player Starter Black by ToyJoy
€ 15,90   € 12,80
OhMama! Realistic Silicone Butt Plug 10cm Black DreamLove
€ 13,90   € 11,90
Twilight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 11,70
Loki Prostate Massager Black by Lelo
€ 168,90
Επιστροφή στην κορυφή