Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Heart Gem by NS Novelties

€ 49,80 € 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8157
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Αλουμίνιο
Barcode 657447105340
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm – 4,30 cm
Εταιρεία NS Novelties
Προέλευση U.S.A
Προσθέστε λάμψη και αισθησιασμό, στις backdoor εμπειρίες σας με το υπέροχο SPC. Metal Plug Kit, το νέο, πανέμορφο set τριών πρωκτικών κοσμημάτων από την πολυτελή συλλογή Rear Assets της εταιρίας Ns Novelties.

Το kit περιέχει τρία διαφορετικού μεγέθους κομψά και λαμπερά πρωκτικά βύσματα, σε υπέροχο ροζ – χρυσό, σχεδιασμένα με μοναδική πολυτέλεια και φινέτσα. Τα plugs διαθέτουν ένα λεπτό, κωνικό άκρο, μελετημένο να διεισδύει με ευκολία και άνεση στο πρωκτικό κανάλι τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις της επίμαχης περιοχής, προσφέροντας απαράμιλλη διέγερση, καθώς και ένα σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα με μία στιβαρή, πλατιά βάση σε σχήμα καρδιάς, σχεδιασμένη να διατηρεί κατά τη διάρκεια της διείσδυσης το plug σταθερό στη θέση του, όσο έντονα κι αν παίζετε, η οποία επιπλέον έχει διακοσμηθεί στο κάτω μέρος της με ένα εκπληκτικό ροζ κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς, για πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις! Για εντονότερες απολαύσεις, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ηδονή θα χτυπήσει κόκκινο!

Τα plugs είναι κατασκευασμένα από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικά και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το μέγεθος και το σχήμα τους τα καθιστούν κατάλληλα για όλους τους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, αρχάριους και έμπειρους, ενώ το μικρό τους βάρος κατάλληλα για παρατεταμένη χρήση.

Συνδυάζονται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να τα καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Ένα anal plug kit σχεδιασμένο για να κλέβει τις εντυπώσεις!

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε και το δίδυμο αδελφάκι του, το SPC. Metal Plug Kit με στρογγυλή βάση και στρογγυλό ροζ κρύσταλλο.

Δείτε επίσης

Red Fox Tail Plug 7.50cm by Loving Joy
€ 44,70
Orson Silicone Anal Plug Black & Silver DreamLove
€ 17,90   € 12,77
Rear Assets Rose Gold Small Heart Butt Plug by NSNovelties
€ 15,90   € 14,18
Danus Butt Plug 10cm Blue by Manzzz
€ 17,90
FantASStic Smooth Anal Plug Large by Dream Toys
€ 17,90   € 14,18
Επιστροφή στην κορυφή