7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4362
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Love Beads
Μήκος 16,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Rocks Off
Barcode 811041012477
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μωβ
Τροφοδοσία 1 × LR1
Η μόνη μη φυσιολογική σεξουαλική πράξη είναι αυτή που δεν μπορείς να κάνεις. Alfred Kinsey 1894-1956.
Η διασκέδαση, το παιχνίδι, τα συναισθήματα είναι πάντα διαφορετικά για τον καθένα, είναι κομμάτι της απόλαυσης. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται στη σφαίρα του σεξ από ξεχωριστά ερωτικά αντικείμενα, τα οποία υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές κορύφωσης. Η εταιρία Rocks-off σχεδίασε ένα εξαιρετικό sex toy, ιδανικό τόσο για τους αρχάριους, όσο και για τους έμπειρους παίκτες στο anal play, για όλους αυτούς που ποθούν έναν κόσμο, στον οποίο οι αισθήσεις συνεχώς μεταβάλλονται.

Το Petite Sensations Pearls είναι ένα λεπτό σύνολο από μικρές δονούμενες χάντρες, το οποίο διαθέτει 3 διαφορετικές ταχύτητες και 4 παλμικές ρυθμίσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφασίζετε εσείς κάθε φορά τον τέλειο συνδυασμό που σας ξεσηκώνει. Οι ευέλικτες καμπύλες του οδηγούν ακριβώς στο σωστό σημείο, ενώ η ανθεκτική λαβή σε σχήμα -T- προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στον χειρισμό. Απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης και την ευχαρίστηση, εισάγοντας τα μαργαριτάρια ένα-ένα, μέχρι εκεί που αισθάνεστε άνετα. Κατόπιν, τραβήξτε απαλά τη λαβή για να απελευθερώσετε κάθε χάντρα χωριστά για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση.

Κάθε μαργαριτάρι είναι κατασκευασμένο από βελούδινο, μαλακό, εξαιρετικά ομαλό σώμα-ασφαλούς σιλικόνης το οποίο είναι ιδιαίτερα αισθησιακό στην αφή. Το αφαιρούμενο τμήμα του δονητή και ολόκληρος ο σχεδιασμός από σιλικόνη είναι 100% αδιάβροχα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο, το ντους ή την μπανιέρα-υδρομασάζ. Και οι δύο τμήματα καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και μια μικρή ποσότητα απαλού σαπουνιού.

Συμβουλή: Χαλαρώσετε και αφεθείτε στο ρυθμό σας. Πριν από την εισαγωγή της λεπτής άκρης του πρώτου πρωκτικού μαργαριταριού, κάντε μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή.

Δείτε επίσης

Renegade Spade Small 10cm Butt Plug by NS Novelties
€ 19,80
Best Butt Buddies Anal Set Black By ToyJoy
€ 22,90   € 17,40
Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
Diamond Booty Jewel Clear Small Purple by ToyJoy
€ 11,90   € 10,80
Jelly Rancher Ripple Purple Plug by NS Novelties
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή