Loki Prostate Massager Black by Lelo

€ 168,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4672
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Χρώμα Μαύρo
Μήκος 19,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Sweden
Barcode 7350075022555
Εταιρεία Lelo
Υλικό Σιλικόνη
Ο Loki, το νέο μοντέλο της κορυφαίας σουηδικής εταιρίας Lelo, είναι ένας πολύ ξεχωριστός δονητής, ιδιαίτερος, μοναδικός και ταυτόχρονα διαφορετικός από τους υπόλοιπους συμβατούς δονητές της κατηγορίας του. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, οι καμπυλόσχημες γωνίες του με την ευρεία και γεμάτη βάση, ο δυναμικός του κινητήρας και η απαλή σα βελούδο υφή του θα σας χαρίσουν μία ισχυρή, υπέροχα διεγερτική και αξέχαστη εμπειρία prostate massage, η οποία θα σας μαγέψει με τη γλύκα της, προϊδεάζοντάς σας για τις ηδονές που κρύβονται στον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων.
Μοντέρνος, κομψός, πολυτελής και στιλιστικά μοναδικός, ο Loki θα ικανοποιήσει απόλυτα την αισθητική σας, ενώ η μοναδική του ποιότητα και η υψηλή του τεχνολογία θα καλύψει τις απαιτήσεις, ακόμη και των πιο πεπειραμένων χρηστών. Εύκολος στη χρήση, αθόρυβος και διακριτικός ο ακαταμάχητος αυτός δονητής θα σας χαρίσει αναμφίβολα μερικούς από τους πιο εκρηκτικούς οργασμούς της ζωής σας.

Ο Loki διαθέτει 6 διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας και δόνησης για έντονες και αλησμόνητες κορυφώσεις. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε πατώντας το κουμπί (+) ή (-) και ανεβοκατεβάστε την ένταση αναλόγως. Είναι 100% αδιάβροχoς με δυνατότητα λειτουργίας στην μπανιέρα ή στο ντους και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό με νερό και σαπούνι ή με ένα ήπιο Toy Cleaner.

Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, 100% υποαλλεργική και φιλική προς το δέρμα σιλικόνη, ενώ είναι επαναφορτιζόμενος και έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση και 10 χρόνια εγγύηση ποιότητας από την ίδια την εταιρία.

Μήκος : 19,5cm. και διάμετρος : 4cm.

Δείτε επίσης

OhMama Silicone Butt Plug and Anal Chain Black DreamLove
€ 23,94
Anal Prostate Massager Black Addicted Toys DreamLove
€ 28,90
Star Arrow Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90
Quest 10 Speed Beginners Prostate Massager by Rocks Off
€ 36,90
Anni Plug Pink/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή