Booty Rocket 10 Functions Vibrating Butt Plug Black by Calexotics

€ 45,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6958
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,90 cm
Τροφοδοσία 1 × AA
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770067548
Χρώμα Μαύρo
Βιώστε θυελλώδεις, “διαστημικές” κορυφώσεις με τον υπέροχο Booty Rocket, τον νέο δονούμενο πρωκτικό “πύραυλο” από την kinky συλλογή Booty Call της εταιρίας Cal Exotics.

Λείος, μαλακός και εύκαμπτος με ευέλικτο, εγονομικό σχήμα και μεταξένια, απαλή υφή, ο Booty Rocket είναι σχεδιασμένος να διεισδύει εύκολα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού καναλιού, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στα τοιχώματά του και να αγκαλιάζει μοναδικά όλα τα γλυκά και οικεία σημεία του, χαρίζοντάς σας μοναδική διέγερση.

Εξοπλισμένος με 10 διαφορετικές λειτουργίες (ρυθμίσεις δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης) για να επιλέγετε με ποια επιθυμείτε κάθε φορά να “ταξιδέψετε”, ο Booty Rocket θα σας προσφέρει συγκλονιστικές απολαύσεις είτε παίζετε solo, είτε προθερμένεστε για το παιχνίδι με τον / την σύντροφό σας.

Ελέγχεται μέσω ενός κουμπιού με φωτισμό LED στο κάτω μέρος της βάσης του, ενώ η πλατιά, ασύμμετρη λαβή του προσφέρει ασφαλή χειρισμό και εύκολη ανάκτηση, όσο δυνατά και βαθιά κι αν παίζετε. (Για απενεργοποίηση κρατήστε το κουμπί πατημένο για 3 περίπου δευτερόλεπτα).

Ο Booty Rocket είναι κατασκευασμένος από απαλή σιλικόνη και είναι αδιάβροχος για παιχνίδια και στο ντους. (μην τον βυθίζετε στο νερό). Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Απαιτείται 1 AA-μπαταρία για να λειτουργήσει (δεν περιλαμβάνεται).

Δείτε επίσης

Diamond Jewel Butt Plug Small Black by Taboom
€ 15,90
Gleaming Love Pleasure Plug Small Silver by Dream Toys
€ 19,80   € 14,83
Smooth Silicone Dildo 15cm by Loving Joy
€ 24,90
Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Hush 2 Remote Controlled Butt Plug XS 25mm Lovense
€ 139,90   € 118,50
Επιστροφή στην κορυφή