Diamond Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys

€ 18,90 € 15,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7141
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία 1 × AAA
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8719632675082
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε τις πρώτες σας backdoor εμπειρίες με υψηλή αισθητική και μέγιστη ασφάλεια με το Diamond Plug Cheeky Love, το νέο πρωκτικό αξεσουάρ με αποσπώμενο Single Speed Bullet δονητή με την υπογραφή της Dream Toys.

Κομψό, λιτό και διακριτικό, με υπέροχα ανάγλυφα σχέδια σε σχήμα διαμαντιού, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Plug υπόσχεται να σας χαρίσει μέγιστη ικανοποίηση. Η ελαφρά στρογγυλή του άκρη, ειδικά σχεδιασμένη για άνετη διείσδυση, θα τονώσει αβίαστα τα καλά κρυμμένα hot spots σας, ενώ η πλατιά, στιβαρή του βάση, σε σχήμα άγκυρας θα σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια, όσο βαθιά και αν παίζετε! Τέλος, ο αρκετά ισχυρός, αποσπώμενος δονητής μονής ταχύτητας, τύπου σφάιρα, ο οποίος ελέγχεται από ένα απλό κουμπί στην βάση του παιχνιδιού, θα προσθέσει την απαιτούμενη ώθηση οδηγώντας σας στα κρυμμένα μονοπάτια της ηδονής.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Είναι εξαιρετικά λείο και ομαλό στην υφή και όσο χρειάζεται εύκαμπτο ώστε να αγκαλιάζει τρυφερα τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού χωρίς να πληγώνει την ευαίσθητη περιοχή του προστάτη. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλάρό παιχνίδι και στο νερό. Λειτουργεί με μπαταρία (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Μήκος: 9cm. Διάμετρος: 3cm.

Δείτε επίσης

Diamond Booty Jewel Clear Medium Pink by ToyJoy
€ 14,90   € 13,90
Putin Butt Plug 12cm Blue by Manzzz
€ 21,90
Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
Booty Call Booty Rocker 10cm by Calexotics
€ 15,80   € 13,90
FantASStic XL Single Drop Plug by Dream Toys
€ 24,90   € 21,80
Επιστροφή στην κορυφή