2 Set Funky Vibrating Remote Controlled Butt Plugs Black for Couples by FeelzToys

€ 76,70


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7243
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,50 m
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Barcode 8717903274767
Εταιρεία Feelz Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε ανεπανάληπτες backdoor δονήσεις συντροφιά με το έτερόν σας ήμισι με το ξεχωριστό Funky Butts 2 Vibrating Butt Plugs for Couples Remote Controlled από την εταιρία Feelztoys και δώστε νέα ώθηση στη σεξουαλική σας ζωή.

Μοντέρνο, κομψό κα σέξι σε πολυτελές μαύρο χρώμα με ροζ και γαλάζια κουμπιά, το υπέροχο αυτό set για ζευγάρια αποτελείται από δύο δονούμενα πρωκτικά βύσματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί να φοριούνται ταυτόχρονα και από τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια της συνουσίας ή να λειτουργούν και ξεχωριστά, ανάλογα την περίσταση και ένα τηλεχειριστήριο που εξυπηρετεί και τα δύο βύσματα ξεχωριστά.

Εργονομικά σχεσιασμένα, με μία λεία και ομαλή κωνική άκρη για άνετη διείσδυση και μία ευρεία, συμπαγή βάση σε σχήμα άγκυρας για βαθιές…καταδύσεις με μέγιστη ασφάλεια, τα plugs θα πειράξουν παιχνιδιάρικά τα καλά κρυμμένα hot spots σας, ενώ ο ισχυρός, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβος κινητήρας τους, εφοδιασμένος με 10 συναρπαστικά μοτίβα δόνησης θα σας ταξιδέψει στους μαγικούς ουρανούς της ηδονής .

Οι τολμηροί μπορείτε να δοκιμάστε τα χαρίσματά τους και εκτός σπιτιού, στη βόλτα σας, στο εστιατόριο, στο κλαμπ. Παραδώστε το τηλεχειριστήριο στα χέρια του εραστή σας και αφεθείτε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι του. Από κοντά ή και λίγο πιο μακριά,έως και 8 περίπου μέτρα απόσταση, όση είναι η εμβέλεια του χειριστηρίου, το Funky Butts θα ξεδιπλώσει τα μοναδικά του ταλέντα τρελλαίνοντάς σας κυριολεκτικά!

Τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από premium σιλικόνη 100% υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικά, ενώ η αδιάβροχη σχεδίασή τους σας επιτρέπει να τα παίρνετε μαζί σας και στο ντους ή την μπανιέρα. Επιπλέον, είναι και επαναφορτιζόμενα, μέσω USB καλωδίου(παρέχεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στην μέση από …μπαταρίες.
Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο συμβατό toycleaner.

Να τα απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τα αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Δυνατότητα συνεχόμενης λειτουργίας: έως και 1,5 ώρες όταν είναι πλήρως φορτισμένα. Διάρκεια αναμονής: έως 8 ώρες.

Τροφοδοσία του τηλεχειριστηρίου: Μία μπαταρία A23 / LR23 (περιλαμβάνεται)
Μέγεθος των Plugs: 3,7 x 10,5cm. Μήκος διείσδυσης: 8 cm

Δείτε επίσης

Jelly Rancher Small Pleasure Plug Pink by NS Novelties
€ 15,90
Booty Rocket 10 Functions Vibrating Butt Plug Pink by Calexotics
€ 45,90   € 39,86
Gleaming Love Trainer Kit Silver Round Gem by Dream Toys
€ 46,90   € 38,90
Pon Tail Anal Plug Black Toyz4Lovers
€ 15,90   € 13,78
Twink Pride Butt Plug by ToyJoy
€ 26,90   € 19,10
Επιστροφή στην κορυφή