Love Arrow Cheeky Love Vibrating Butt Plug by Dream Toys

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7391
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8719632675068
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με υψηλή αισθητική και ασφάλεια με τη βοήθεια του Love Arrow, του νέου πρωκτικού αξεσουάρ με αποσπώμενο Single Speed Bullet δονητή από τη συλλογή Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό, διακριτικό και αποτελεσματικό με υπέροχη ραβδωτή επιφάνεια και σέξι καμπύλες για εντονότερη αίσθηση, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Plug υπόσχεται να σας χαρίσει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση. Η ελαφρά κωνική του άκρη, ειδικά σχεδιασμένη για άνετη διείσδυση, θα τονώσει αβίαστα τα καλά κρυμμένα hot spots σας, ενώ η πλατιά, στιβαρή του βάση, σε σχήμα άγκυρας θα σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια, όσο βαθιά και αν παίζετε! Τέλος, ο ισχυρός, αποσπώμενος δονητής μονής ταχύτητας, (τύπου σφάιρα), ο οποίος ελέγχεται μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του παιχνιδιού, θα προσθέσει την απαιτούμενη ώθηση, οδηγώντας σας στα μυστικά μονοπάτια της ηδονής.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Είναι εξαιρετικά λείο και ομαλό στην υφή και όσο χρειάζεται εύκαμπτο ώστε να αγκαλιάζει τρυφερα τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού χωρίς να πληγώνει την ευαίσθητη περιοχή του προστάτη. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό. Λειτουργεί με μπαταρία (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Λειτουργεί με 1 μπαταρία τύπου AAA (περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Μήκος: 9cm. Διάμετρος: 3cm.

Δείτε επίσης

Gleaming Love Trainer Kit Rose Gold Long Plugs by Dream Toys
€ 48,90   € 39,30
King Cock U-Shaped Small Double Trouble 13cm Vanilla by Pipedream
€ 28,90   € 24,80
Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
Rear Assets Multicolor Medium Heart Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,90
FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black/Red Dream Toys
€ 29,75
Επιστροφή στην κορυφή