Plug-Ilicious 2 Black by Satisfyer

€ 54,40


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7499
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4061504003283
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε συγκλονιστικές backdoor διεισδύσεις με τον εξαιρετικό Plug-ilicious 2, τον νέο, υπέροχο πρωκτικό δονητή της εταιρίας Satisfyer.

Κομψός και διακριτικός, με υπέροχα βελούδινη υφή, μίνιμαλ εργονομική σχεδίαση, και άριστη λειτουργικότητα, ο Plug-ilicious 2 θα σας ξετρελάνει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το κωνικό του σχήμα και η ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη του, ιδανική για άνετη διείσδυση, θα διεγείρουν τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού, αλλά και το σημείο P, χωρίς να προκαλέσουν υπερδιέγερση, αμυχές και τραυματισμούς, χαρίζοντάς σας εκρηκτικούς οργασμούς, ενώ η πλατιά, ευρεία βάση του θα σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, όσο βαθιά κι αν πάτε.

Ο Plug-ilicious 2 διαθέτει 2 ισχυρά, αλλά απόλυτα αθόρυβα μοτέρ εξοπλισμένα με 12 διαφορετικά προγράμματα δόνησης, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά, επιτρέποντας πολλές επιλογές απόλαυσης και είναι συμβατός μέσω Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect για συσκευές iOS και Android, η οποία σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων απόλαυσης. Η εν λόγω εφαρμογή υποστηρίζει πολυάριθμες λειτουργίες, όπως οπτικό προγραμματισμό, αισθητήρες κίνησης, ταυτόχρονο έλεγχο πολλών παιχνιδιών και μια διαδραστική πλατφόρμα, χάρη στην οποία η απόσταση δεν έχει πλέον καμία σημασία. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του δονητή και χωρίς την εφαρμογή!

Ο Plug-ilicious 2 είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά υγιεινή, απαλή και ανθεκτική σιλικόνη, η οποία προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματός σας. Είναι αδιάβροχος για να τον απολαμβάνετε και στο μπανιο ή το ντους (Πιστοποίηση αδιάβροχοποίησης IPX7IPX7. Προστατεύεται από βύθιση σε νερό βάθους έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά χρήσης), ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (συμπεριλαμβάνεται) για απόλαυση…χωρίς δυσάρεστες διακοπές. Καθαρίζεται ιδιαίτερα εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών και είναι συμβατός με λιπαντικά με βάση το νερό. Κατάλληλος για όλα τα φύλα.

Διαστάσεις 13,5cm x 6,9cm x 4,3cm
- Χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά
- Διάρκεια χρήσης: 60 λεπτά

Δείτε επίσης

Gleaming Love Multicolor Plug Medium Dream Toys
€ 17,90   € 16,85
Big Boy 7 Speed Black by Rocks Off
€ 64,90   € 59,90
Gleaming Love Rose Gold Heart Medium by Dream Toys
€ 18,80
Plugz Butt Plug Colors Nr. 2 Pink by FeelzToys
€ 26,90   € 21,90
Pink Diamond Silicone Plug All Time Favorites by Dream Toys
€ 13,90   € 10,96
Επιστροφή στην κορυφή