Spiral Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys

€ 18,90 € 15,98


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7505
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8719632675105
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον υπέροχο κόσμο της anal διασκέδασης με ασφάλεια, διακριτικότητα και ξεχωριστή φινέτσα με τη βοήθεια του Spiral Plug της νέας πρωκτικής σφήνας με αποσπώμενο Single Speed Bullet δονητή από τη συλλογή Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Μικρό και διακριτικό, με κομψή, σέξι εμφάνιση και εργονομική σχεδίαση, το Plug θα σας χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. Μία ελαφρά στρογγυλή κεφαλή στην άκρη του βύσματος, ιδανική να διευκολύνει την διείσδυση, οδηγεί σε ένα γεμάτο ραβδώσεις σώμα, το οποίο σχεδιάστηκε να πιέζει τους πρωκτικούς μυς σε κάθε σας κίνηση, διεγείροντας έντονα την ευαίσθητη αυτή ερωτογενή περιοχή και περνώντας από έναν καλοσχηματισμένο λαιμό, καταλήγει σε μία λεπτή, σε σχήμα άγκυρας, βάση, σχεδιασμένη να μένει σταθερή ανάμεσα στους γλουτούς, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Επιπλέον, ένας αποσπώμενος δονητής μονής ταχύτητας, (τύπου σφάιρα), μεταδίδει δυνατές δονήσεις στο σώμα σας ξεσηκώνοντας περαιτέρω τις αισθήσεις σας. Ο δονητής ελέγχεται μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του παιχνιδιού για ευκολία στη χρήση.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Λειτουργεί με 1 μπαταρία τύπου AAA (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Υλικό Σιλικόνη / ABS
Μήκος: 9cm. Διάμετρος: 3cm.

Δείτε επίσης

Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
10 Functions FantASStic Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 33,80   € 28,88
Anni Plug Pink/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol
€ 38,90
Julie Powerful Vibrating Anal & G-spot Plug 10cm by Svakom
€ 74,80
Flirts Curved Anal Training Kit Pink by Drem Toys
€ 34,90   € 29,88
Επιστροφή στην κορυφή