Star Arrow Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys

€ 18,90 € 17,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7506
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8719632675051
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την άνεση και την ασφάλεια με τη βοήθεια του Star Arrow, του νέου πρωκτικού αξεσουάρ με αποσπώμενο Single Speed Bullet δονητή από τη συλλογή Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό και διακριτικό με υπέροχες σέξι καμπύλες, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Plug υπόσχεται να σας χαρίσει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση.

Το λεπτό του σώμα, μέχρι τη μέση του σχεδόν λείο και ομαλό, διαθέτει λίγο πριν την άκρη του τρεις έντονες ραβδώσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να αγκαλιάζουν τέλεια τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού χωρίς να τις τραυματίζουν, προκαλώντας μοναδική διέγερση. Extra Bonus: η ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη του, σε σχήμα βαλάνου, ιδανική για άνετη διείσδυση, η πλατιά, στιβαρή του βάση, σε σχήμα άγκυρας, η οποία θα σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια, όσο βαθιά και δυνατά και αν πάτε και ο ισχυρός, αποσπώμενος δονητής μονής ταχύτητας, (τύπου σφάιρα), ο οποίος ελέγχεται μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του παιχνιδιού, και ο οποίος θα προσθέσει την απαιτούμενη ώθηση, οδηγώντας σας στα μυστικά μονοπάτια της ηδονής.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Λειτουργεί με 1 μπαταρία τύπου AAA (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Μήκος: 9cm. Διάμετρος: 3cm.
Υλικό Σιλικόνη / ABS

Δείτε επίσης

Sucre Pleasures Plug Pink NS Novelties
€ 19,90   € 9,90
Smooth Silver Anal Plug Medium 10cm by Loving Joy
€ 32,90
Hush 2 Remote Controlled Butt Plug XS 25mm Lovense
€ 139,90   € 118,50
Gleaming Love Silver Plug Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,60
NJoy Medium Steel Butt Plug by Enjoy
€ 109,00
Επιστροφή στην κορυφή