Romy Romance Remote Controlled Anal Vibrator Dream Toys

€ 64,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7598
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 10,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365100420
Χρώμα Καφέ
Βιώστε βαθιές ισχυρές anal διεισδύσεις με τον ξεχωριστό Romy, το νέο, πρωκτικό δονητή με ασύρματο χειριστήριο από την πολυτελή σειρά Romance της εταιρίας Dream Toys.
Η συλλογή Romance ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές, τα εργονομικά σχήματα και το έντονο ρουμπινί χρώμα με τις υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά, τα οποία χαρίζουν στα παιχνίδια της σειράς αριστοκρατική εμφάνιση.

Κομψός, λείος και απαλός, κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη ανώτερης ποιότητας, ο Romy διαθέτει άριστη λειτουργικότητα και ξεχωριστή ανατομική σχεδίαση, μελετημένη να αγκαλιάζει τέλεια το πρωκτικό κανάλι προσφέροντάς σας μοναδική εσωτερική P -spot διέγερση και θεσπέσιους εκρηκτικούς οργασμούς. Στενός στην κορυφή για εύκολη διείσδυση, "παχαίνει" σταδιακά μέχρι το μέσο του κορμιού του, ενώ στη συνέχεια "λεπταίνει" και πάλι, καταλήγοντας σε μία ευρεία βάση, η οποία εξασφαλίζει ότι το παιχνίδι θα παραμείνει ασφαλές στη θέση του, όσο βαθιά και αν πάτε.

Στο εσωτερικό του ένα ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα πάθους, μεταδίδει βαθιές, δυναμικές δονήσεις, οι οποίες ελέγχονται εύκολα είτε μέσω του κουμπιού στη βάση του, είτε μέσω του ασύρματου χειριστηρίου, επιτρέποντάς σας ένα εκρηκτικό hands-free παιχνίδι. Το χειριστήριο έχει μέγιστη εμβέλεια έως 10m, για να παίζετε μόνος/η ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Τόσο ο δονητής όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Επιπλέον, ο Romy είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για παθιασμένες στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.
Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 3 ώρες.
Μήκος: 14cm - διάμετρος 3,5cm

Δείτε επίσης

FantASStic XL Single Drop Plug by Dream Toys
€ 24,90   € 21,80
Jelly Rancher Smooth Small Plug Black by NS Novelties
€ 16,90
MenzStuff Perfect Vibrating Plug Smokey by Dream Toys
€ 26,90   € 22,38
Vibro Prostate Massager Black by Nexus
€ 118,90   € 97,90
Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Round Gem by NS Novelties
€ 48,90   € 39,85
Επιστροφή στην κορυφή