Magic Bunny App Controlled Bunny Tail Black by Magic Motion

€ 74,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7624
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,90 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136103499
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε σέξι παιχνίδια ρόλων με το αξιολάτρευτο Magic Bunny, το νέο επαναφορτιζόμενο πρωκτικό βύσμα με την υπογραφή της Magic Motion.
Κομψό, αισθησιακό και σέξι, σε ένα φωτεινό λευκό χρώμα με καινοτόμο σχεδίαση και υψηλής τεχνολογίας λειτουργίες, το Magic Bunny είναι το πρώτο anal plug, το οποίο διαθέτει ικανότητα ελέγχου μέσω εφαρμογής κινητού (app), γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων.

Το εργονομικό του σχήμα με την στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση και το παχύ βολβοειδές σώμα, μελετημένο να αγκαλιάζει φυσικά τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού χωρίς να τις τραυματίζει, θα σας χαρίσει αισθαντικές απολαύσεις, ενώ η χαριτωμένη ουρά κουνελιού rex στο πίσω μέρος του, εκτός από μία νότα πολυτέλειας, εξασφαλίζει ταυτόχρονα ότι το βύσμα θα παραμείνει σταθερό στη θέση του όσο δυνατά κι αν παίζετε. Τέλος, το εξαιρετικής ποιότητας, ισχυρό, επαναφορτιζόμενο μοτέρ του, εξοπλισμένο με μία σειρά από ατσάλινα μέρη θα σας προσφέρει βαθιές, δυναμικές δονήσεις και συγκλονιστικούς οργασμούς.

Το Magic Bunny λειτουργεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής Magic Motion APP (συμβατή με Iphone & Android 4.3+ με Bluetooth 4.0 και όλα τα νεότερα μοντέλα τηλεφώνων και tablets), δίνοντάς σας την ευκαιρία να πειραματιστείτε και εκτός σπιτιού είτε κρατώντας τον έλεγχο των οργασμών για τον εαυτό σας, είτε παραδίδοντάς τον στον /στην σύντροφό σας.

Μέσω της εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δονήσεων μέσω μουσικής, βίντεο, κινήσεων, ήχων, αφής κλπ., καθώς και η δυνατότητα προσαρμοσμένων συνδυασμών δόνησης.

Το βύσμα είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB και το χειριστήριο λειτουργεί με 1 μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται). Να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό για άνεση και βέλτιστη αίσθηση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Η ουρά αφαιρείται για ευκολότερο καθαρισμό
Μήκος: 13cm
Μήκος διείσδυσης: 8cm
Διάμετρος: 2,9cm

Δείτε επίσης

Small Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 14,90   € 12,90
Tucker Remote Controlled Vibrating Butt Plug Black & Silver DreamLove
€ 39,89
Power Butt Plug Smokey by ToyJoy
€ 22,90   € 19,85
Heart Shaped Gold Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή