Vibrant Love DarkSide Remote Butt Plug Black Toyz4Lovers

€ 48,30


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7664
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8056389733994
Απολαύστε συναρπαστικές εμπειρίες backdoor διέγερσης με τον υπέροχο Vibrant Love, τον νέο, ξεχωριστό Prostate Stimulator από την kinky συλλογή Darkside της Toyz4Lovers.
Σαγηνευτικός και σέξι, σε αισθησιακό μαύρο χρώμα, με ομαλή λεία υφή και ξεχωριστή φινέτσα, ο Vibrant Love θα σας ξετρελάνει με τα μοναδικά του χαρίσματα. Ο στιβαρός του άξονας με την ελαφρώς κυρτή, φουσκωτή άκρη είναι σχεδιασμένος να διεισδύει χωρίς δυσκολία στην επίμαχη περιοχή και να αγκαλιάζει τα τοιχώματα και τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού, προσφέροντας στοχευμένη διέγερση των ευαίσθητων ερωτογενών ζωνών, ενώ η ευρεία βάση του, η οποία χρησιμεύει και ως άνετη λαβή, διασφαλίζει ότι το παιχνίδι θα παραμείνει σταθερό στη θέση του όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε.

Ο δονητής διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με πολλά, διαφορετικά προγράμματα δόνησης, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε εύκολα μέσω του μικρού, ασύρματου χειριστηρίου. Επιπλέον, το χειριστήριο σας επιτρέπει να παίζετε με τον σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας, ή και από διαφορετικά δωμάτια. Παραχωρήστε του τον έλεγχο των οργασμών σας και παραδοθείτε του άνευ όρων!

Ο Vibrant Love είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις, Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μη μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης, ενώ είναι και αδιάβροχος για ονειρεμένα παιχνίδια στο μπάνιο και το ντους. Για ακόμη πιο ευχάριστη διείσδυση, συνιστούμε να τον χρησιμοποιείτε πάντα μαζί με μια επαρκή ποσότητα πρωκτικού λιπαντικού. Να απολυμαίνετε τα παιχνίδια σας κάθε φορά με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών
Μήκος: 13,5cm. Διάμετρος: 3,5 cm

Δείτε επίσης

Plugz Butt Plug Colors Nr. 2 Pink by FeelzToys
€ 26,90   € 21,90
Quest 10 Speed Beginners Prostate Massager by Rocks Off
€ 36,90
Anal Stick with Ring 18cm by Seven Creations
€ 14,90   € 12,80
Bubble Butt Player Advanced Black by ToyJoy
€ 16,90   € 12,80
Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug by Dream Toys
€ 79,80   € 71,65
Επιστροφή στην κορυφή