Black Twist DarkSide Vibrating Butt Plug Black Toyz4Lovers

€ 26,90 € 23,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7665
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8056389734748
Τροφοδοσία 3 × LR44
Χορέψτε στον ιλιγγιώδη ρυθμό της ηδονής με τον εξαιρετικό Black Twist, τον νέο, υπέροχο backdoor δονητή από την kinky συλλογή Darkside της Toyz4Lovers.

Σχεδιασμένος να διεγείρει έντονα τις ερωτογενείς ζώνες της πρωκτικής περιοχής, αλλά και συνολικά τα ευαίσθητα, ερωτικά σημεία και των δύο φύλων, ο Black Twist θα σας χαρίσει υπέρμετρη ευχαρίστηση. Κομψός, αισθησιακός και σέξι, σε μαύρο πολυτελές χρώμα, με πρωτότυπη σχεδίαση και εργονομικό, κωνικό σχήμα, ο δονητής διαθέτει ένα εύκαμπτο, αλλά στιβαρό σώμα που μοιάζει με δίνη για έξτρα τόνωση και ένα καμπυλόγραμμο, στρογγυλεμένο άκρο για πραγματικά έντονες διεισδύσεις που θα σας αφήσουν ξέπνοους. Κάτω από την ευρεία βάση του, η οποία εκτός από λαβή για άνετο κράτημα, χρησιμεύει και ως δικλείδα ασφαλείας για την αποφυγή κάθε ατυχήματος, υπάρχει ένας μίνι buller δονητής σε μορφή σφαίρας, ο οποίος απελευθερώνει εκρηκτικές δονήσεις, ικανές να πυροδοτήσουν την επιθυμία και να ικανοποιήσουν τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας!

Ο Black Twist είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και είναι αδιάβροχος για αισθησιακά παιχνίδια και στο νερό. Για ακόμη πιο ευχάριστη διείσδυση, συνιστούμε να τον χρησιμοποιείτε πάντα μαζί με μια επαρκή ποσότητα πρωκτικού λιπαντικού. Να καθαρίζετε προσεκτικά τα παιχνίδια σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή να τα απολυμαίνετε με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Μήκος: 11cm. Διάμετρος: 3,5cm.
Μπαταρία: 3xLR44 / A76 inc.

Δείτε επίσης

Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
FantASStic Anal Trainning Kit Ring by Dream Toys
€ 39,70   € 34,90
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
Renegade Spades Medium Plug by NS Novelties
€ 24,80
Red Fox Tail Plug 7.50cm by Loving Joy
€ 44,70
Επιστροφή στην κορυφή