Ultra Strong Wireless Remote Plug Cheeky Love by Dream Toys

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7694
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677819
Ανακαλύψτε την μαγεία της anal διασκέδασης με την υπέροχη Wireless Remote Plug τη νέα, δονούμενη πρωκτική σφήνα με ασύρματο χειριστήριο από την μοντέρνα σειρά Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Συναρπαστική, σαγηνευτική και σέξι, σε πολυτελές μαύρο χρώμα, με λιτή, εργονομική σχεδίαση γεμάτη καυτές, λάγνες καμπύλες που υπόσχονται ακραίες απολαύσεις, η Wireless Remote Plug θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τα ξεχωριστά της προσόντα.

Το κωνικό της σχήμα με την έντονη μυτερή κεφαλή για εύκολη εισαγωγή, το σταδιακά αυξανόμενο σώμα, ιδανικό για…χορταστικές διεισδύσεις και την ευρεία βάση, κατάλληλη για δυναμικό και ασφαλές παιχνίδι, η σφήνα θα προετοιμάσει τέλεια την περιοχή του ορθού, η οποία θα αποκτήσει σταδιακά την απαιτούμενη ελαστικότητα με αποτέλεσμα τη μείωση του πόνου και την αύξηση της απόλαυσης.

Στο εσωτερικό της ένας ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας, εξοπλισμένος με 10 προγράμματα πάθους και έντασης θα μεταδώσει δυναμικές δονήσεις στην περιοχή του πρωκτού, οδηγώντας σας σε συγκλονιστικές, κορυφώσεις.

Η σφήνα ελέγχεται εύκολα μέσω ενός ασύρματου χειριστηρίου, μέγιστης εμβέλειας 10 μέτρων για παιχνίδι και εκτός κρεβατοκάμαρας, το οποίο λειτουργεί με μια μπαταρία 3V (περιέχεται στη συσκευασία). Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη ιδιαίτερα ευχάριστη για το δέρμα και είναι αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX6) για χρήση και μέσα στο μπάνιο ή το ντους. Επιπλέον, είναι πλήρως επαναφορτιζόμενη, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για απόλαυση χωρίς διακοπές. Με μία μόνο φόρτιση 2 ωρών μπορείτε να χαρείτε έως και μιάμιση ώρα συνεχούς παιχνιδιού.

Συνδυάζεται ιδανικά με λιπαντικά νερού. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών
Μήκος: 13cm. Διάμετρος: 3,8 cm

Δείτε επίσης

Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Kronos Remote Controlled Prostate Stimulator Black by Dream Toys
€ 65,48
FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black Dream Toys
€ 34,80   € 28,73
Booty Pleaser Prostate Vibrator Black by Dream Toys
€ 56,90   € 44,90
Quartz Handcrafted Butt Plug by Mi Su
€ 950,00
Επιστροφή στην κορυφή