Remote Anal Plug Cheeky Love by Dream Toys

€ 59,70 € 54,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7695
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,20 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100727
Βιώστε έντονες, βαθιές backdoor διεισδύσεις με το υπέροχο Remote Anal Plug, το νέο, δονούμενο πρωκτικό βύσμα με ασύρματο χειριστήριο από την μοντέρνα σειρά Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, νεανικό και σέξι, σε έντονο μπλε ελεκτρίκ, με ξεχωριστή ανατομική σχεδίαση, μελετημένη να αγκαλιάζει τέλεια το πρωκτικό κανάλι προσφέροντας μοναδική εσωτερική P -spot διέγερση, το βύσμα διαθέτει ένα ιδιαίτερο κωνικό σχήμα για εύκολη εισαγωγή και έναν εύκαμπτο λαιμό με συμπαγή βάση σε σχήμα άγκυρας για δυναμικές αλλά και ασφαλείς διεισδύσεις.

Στο εσωτερικό του ένα ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ εφοδιασμένο με 9 μοτίβα πάθους, μεταδίδει έντονες, δυναμικές δονήσεις, οι οποίες ελέγχονται εύκολα είτε μέσω του κουμπιού στη βάση του, είτε μέσω του ασύρματου χειριστηρίου, αφήνοντας τα χέρια σας να ασχοληθούν με άλλα πράγματα. Πατήστε παρατεταμένα το μπουτόν για έναρξη /διακοπή της λειτουργίας του βύσματος ή πατήστε το σύντομα για να αλλάξετε τα προγράμματα. Το χειριστήριο έχει μέγιστη εμβέλεια έως 10m, για να παίζετε μόνος/η ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Το Remote Anal Plug είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ιατρική σιλικόνη απόλυτα ασφαλή για το σώμα και ABS πλαστικό και είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην ανησυχείτε για ενοχλητικές διακοπές. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί μια μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται). Επιπλέον, είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια και στο νερό. Συνδυάζεται ιδανικά με λιπαντικά νερού. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρα Χρόνος χρήσης: 1 ώρα.
Διαστάσεις: 12,2 cm x 3,8 cm.

Δείτε επίσης

7 Speed Petite Sensations Bubbles Plug Purple by Rocks Off
€ 28,90
Renegade Pillager 1 10.0cm Black by NS Novelties
€ 26,90
'Driven by Desire' Butt Plug 9cm by Fifty Shades of Grey
€ 24,60
FantASStic Grooved Training Set with Suction Cup Black by Dream Toys
€ 25,88
Gleaming Love Rose Gold Heart Medium by Dream Toys
€ 18,80
Επιστροφή στην κορυφή