Flirts 10 Functions Purple Vibrating Plug by Dream Toys

€ 32,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7696
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8720365101212
Γευτείτε τις ηδονές της πρωκτικής απόλαυσης με το πανέμορφο Vibrating Anal Plug, το νέο πρωκτικό βύσμα από την νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος τηςωείναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Λιτό και διακριτικό, σε ελκυστικό μοβ χρώμα με υπέροχες σέξι καμπύλες, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Plug υπόσχεται να σας χαρίσει τη μέγιστη δυνατή απόλαυση. Το κωνικό του σχήμα επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή, ενώ η πλατιά, σε σχήμα άγκυρας, βάση του εξασφαλίζει ότι το βύσμα θα παραμείνει σταθερό στη θέση του, όσο δυνατά κι αν παίζετε. Επιπλέον, ένας αφαιρούμενος δονητής (τύπου σφαίρα), εξοπλισμένος με 10 ρυθμούς δόνησης, πλήρως ελεγχόμενος, μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του παιχνιδιού, θα προσθέσει την απαιτούμενη ώθηση, οδηγώντας σας στα μυστικά μονοπάτια της ηδονής.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Σε μέγεθος ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, στις εκδρομές, στις βόλτες, στο γραφείο.

Μήκος 14,0 cm Διάμετρος:3,5 cm

Δείτε επίσης

Expandable Butt Plug Black by Colt
€ 39,80   € 34,90
Gold Butt Plug with Diamond Red Jewel Small Taboom
€ 14,90   € 12,90
Diamond Jewel Butt Plug Small Black by Taboom
€ 15,90   € 12,00
Bubble Butt Player Pro Black by ToyJoy
€ 22,90   € 17,90
'Driven by Desire' Butt Plug 9cm by Fifty Shades of Grey
€ 24,60
Επιστροφή στην κορυφή