Dark Desires Regina Anal Vibrator by Dream Toys

€ 98,80 € 81,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7987
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 18,20 cm
Εισαγόμενο 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102066
Χρώμα Μαύρo
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Dark Desires της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά απευθύνεται σε χρήστες και των δύο φύλων και σχεδιάστηκε για τους αχόρταγους εραστές που τολμούν να ικανοποιούν τις βαθιές, σκοτεινές τους επιθυμίες, εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν τις κρυφές φαντασιώσεις τους, αλλά και όσους προτιμούν το λιγότερο προφανές στο κρεβάτι τους.

Η σειρά διαθέτει εργονομικής σχεδίασης παιχνίδια σε πολυτελές μαύρο χρώμα, κατάλληλα για κολπική και πρωκτική διέγερση, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους λάτρεις της backdoor διέγερσης, ο υπέροχος Regina Anal Vibrator, ο νέος πρωκτικός δονητής της σειράς Dark Desires θα προσθέσει νέες αισθήσεις στην ευχαρίστησή σας και θα ικανοποιήσει επιθυμίες που δεν γνωρίζατε καν ότι έχετε!

Λεπτός και καμπυλόσχημος με στριφογυριστή σχεδίαση, ο Regina διαθέτει στενή, στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση, σπειρωτές ραβδώσεις για ακόμη εντονότερη διέγερση του ευαίσθητου μυ του προστάτη και ευρεία βάση για ασφαλή “πλοήγηση” και εύκολη αφαίρεση, όσο έντονα και βαθιά και αν παίζετε. Επιπλέον, στο εσωτερικό του φωλιάζει ένας ισχυρός, αλλά σχετικά αθόρυβος κινητήρας, εφοδιασμένος με 3 ταχύτητες, 7 μοτίβα δόνησης και 5 ταχύτητες στροβιλισμού για ανεπανάληπτες, ηδονικές κορυφώσεις.

Ο Regina είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι απόλυτα αδιάβροχος, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Ελέγχεται εύκολα μέσω ενός και μόνο απλού κουμπιού.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Μήκος: 18,2 cm. Διάμετρος: 3,5 cm

Δείτε επίσης

Large Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 18,90   € 16,90
Bad Boy Intense 10 Speed Reachargable
€ 87,90   € 74,90
Gold Digger Medium by Gender X
€ 34,90
Gold Digger Small by Gender X
€ 29,80
Diamond Booty Jewel Clear Medium Black 8cm by ToyJoy
€ 14,90   € 11,80
Επιστροφή στην κορυφή