16 Function Vibrating Butt Plug by Loving Joy

€ 36,90 € 28,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8054
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,10 cm
Τροφοδοσία 1 × AAA
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211964664
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε νέους τρόπους διέγερσης και ξεπεράστε ταμπού και αναστολές με το υπέροχο 16 Function Vibrating Butt Plug το νέο, δονούμενο πρωκτικό βύσμα από την εταιρία Loving Joy!

Το αισθησιακό του περίγραμμα, με το προσεκτικά μελετημένο κωνικό άκρο, κατάλληλο για άνετη διείσδυση και το σταδιακά διευρυνόμενο, στιβαρό σώμα, σχεδιασμένο για έντονη στοχευμένη διέγερση, θα αγκαλιάσει με απόλυτα φυσικό τρόπο το ευαίσθητο, γεμάτο νευρικές απολήξεις πρωκτικό κανάλι και το μαγικό P-spot, πιέζοντας και διεγείροντάς τα με κάθε σας κίνηση, ενώ η μεταξένια, ομαλή υφή, η άριστη λειτουργικότητα και οι 16 διαφορετικοί ρυθμοί δόνησης, οι οποίοι ξεχύνονται από τον αφαιρούμενο δονητή (τύπου σφαίρα) που βρίσκεται περίπου στο μέσο του βύσματος, θα ξεσηκώσουν περαιτέρω τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις. Ο δονητής ελέγχεται εύκολα μέσω ενός απλού κουμπιού, ενώ λειτουργεί και ως βάση για εύκολη αφαίρεση και ασφάλεια κατά τη χρήση.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Δείτε επίσης

Small Smooth Butt Plug Black by Doc Johnson
€ 14,80
Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Heart Gem by NS Novelties
€ 49,80   € 39,90
Diamond Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90   € 15,00
Starlight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 13,90
7 Speed Petite Sensations Bubbles Plug Purple by Rocks Off
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή