Anal Flexi Vibrating Beads by Dream Toys

€ 58,90 € 49,53


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8189
Είδος Love Beads
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676669
Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με συναρπαστικές, πικάντικες δόσεις backdoor απόλαυσης με τις υπέροχες Anal Flexi Beads τις νέες, πρωκτικές μπίλιες με λειτουργία δόνησης από την kinky συλλογή Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψές, πολυτελείς και σέξι, με εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, οι Anal Flexi Beads διαθέτουν έναν ρυθμιζόμενο σε κλίση, ευέλικτο και εύκαμπτο κορμό, ο οποίος αποτελείται από μπίλιες διαφορετικής διαμέτρου για στοχευμένη τόνωση και μία πλατιά, στιβαρή λαβή για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Στο εσωτερικό του παιχνιδιού φωλιάζει ένας ισχυρός κινητήρας εξοπλισμένος με 9 λειτουργίες δόνησης, ο χειρισμός του οποίου είναι εξαιρετικά εύκολος - πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού στην άκρη της λαβής του.

Κατασκευασμένες από βελούδινα απαλή, ομαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, οι μπίλιες είναι μελετημένες να εισχωρούν εύκολα στο πρωκτικό κανάλι και να διεγείρουν τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις του προστάτη, ενώ λόγω της εύκαμπτης σχεδίασής τους, μπορούν και αγκαλιάζουν τις καμπύλες του σώματός σας τρυφερά, χαρίζοντάς σας ανείπωτη ικανοποίηση.
Εισάγετέ τις σταδιακά μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα. Ιδανικά αφαιρέστε τις κατά τη διάρκεια της κορύφωσης για ανεπανάληπτες οργασμικές εμπειρίες.

Οι Anal Flexi Beads είναι επαναφορτιζόμενες, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχες για απόλαυση και στο μπάνιο ή το ντους. Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τις συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τις καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Κατάλληλες για παίκτες όλων των επιπέδων!
Ιδανικές για προσωπική χρήση, είτε για χρήση μαζί με τον ερωτικό σύντροφο.

Δείτε επίσης

Harry Anal Silicone Beads Black & Silver DreamLove
€ 18,80   € 15,19
FantASStic XL Triple Drop Plug by Dream Toys
€ 48,80   € 42,90
Silicone Anal Beads Black by Sportsheets
€ 29,90   € 23,80
Caterpill Ass Black by Toyz4Lovers
€ 18,52
Flexi Felix Beads By Fun Factory
€ 29,90   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή