Twilight Booty Jewel Large by ToyJoy

€ 19,80 € 15,82


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7314
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,50 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221824721
Υλικό Αλουμίνιο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Πολύχρωμο
Προσθέστε λάμψη και γοητεία στις backdoor εμπειρίες σας με το υπέροχο Twilight Booty Jewel Large, το νέο, ξεχωριστό πρωκτικό κόσμημα από την πολυτελή συλλογή Anal Play της εταιρίας ToyJoy.

Ιδιαίτερα κομψό, καλαίσθητο και εντυπωσιακό, σε ζωηρά, χαρούμενα χρώματα, που μοιάζουν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και με ένα φαντεζί ιριδίζον κρύσταλλο στην βάση του, το ξεχωριστό αυτό butt plug σχεδιάστηκε για να προκαλεί εκρήξεις θαυμασμού.

Η ελαφρά μυτερή του άκρη, μελετημένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στην περιοχή, θα καταστήσει την διείσδυση αληθινά αισθησιακή εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα του, ο λεπτός λαιμός και η πλατιά, στιβαρή του βάση, σχεδιασμένα να προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μετατρέψουν την αισθησιακή αυτή εμπειρία σε… ολοκληρωτική παράδοση.

Το Twilight Booty Jewel είναι κατασκευασμένο από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το χορταστικό του μέγεθος και το εργονομικό του σχήμα το καθιστούν ιδανικό για τους πολύ έμπειρους χρήστες της backdoor διασκέδασης.

Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Οι νεοεισερχόμενοι λάτρεις του anal play μπορούν να δοκιμάσουν το μικρό αδελφάκι του, το Twilight Booty Jewel Small, ενώ οι λίγο πιο έμπειροι το μεσαίο, το Twilight Booty Jewel Medium.
Μήκος: 9,5cm. Διάμετρος: 4,1cm.

Δείτε επίσης

FantASStic XL Double Drop Plug by Dream Toys
€ 36,90   € 24,94
Booty Call Booty Rocker 10cm by Calexotics
€ 15,80   € 13,90
10 Functions FantASStic Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 33,80   € 28,88
Original Crystal Wand Bordeaux by LoveNectar USA
€ 48,90   € 28,90
Small Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 14,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή