Anni Plug Silver/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4723
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 5,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Εισαγόμενο 5,00 cm
Προέλευση France
Βάρος 35 gr
Εταιρεία Diogol
Barcode 3760228972691
Υλικό Αλουμίνιο
Ένα αισθησιακό άγγιγμα πολυτέλειας και λάμψης για εσάς που επιθυμείτε να κερδίζετε τις εντυπώσεις ακόμη και τις πιο οικείες σας στιγμές. Εξαιρετική ποιότητα, μοναδική αισθητική και αξεπέραστο design με το ιδιαίτερο αυτό Butt Plug, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει τη διέγερση και να εντείνει την οργασμική σας ανταπόκριση.

Το Anni Round 25mm Butt Plug της Diogol, διακοσμημένο με ένα υπέροχο κρύσταλλο Swarovski στη βάση του, είναι το ιδανικό toy για τους αρχάριους και έμπειρους anal players που αναζητούν συναρπαστικές συγκινήσεις backdoor διασκέδασης.
Το κωνικό του σχήμα, ειδικά σχεδιασμένο για να διεισδύει με μεγάλη ευκολία στην επίμαχη περιοχή, θα σας συναρπάσει, ενώ η λεπτή του κεφαλή και το σταδιακά διευρυνόμενο σώμα του είναι μελετημένα για να κρατάνε το Plug σταθερό στη θέση του, επιτρέποντάς σας να μετακινείστε με ασφάλεια.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το Anni είναι ιδανικό για temperature play! Τοποθετήστε το στο ψυγείο και απολαύστε μια αξέχαστη “παγωμένη” εμπειρία ή ζεστάνετέ το με καυτό νερό και νιώστε την αισθησιακή του θέρμη να σας κατακλύζει.
Το Anni είναι ένα 100% υποαλλεργικό, απόλυτα υγιεινό και ασφαλές, Butt Plug, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Είναι πλήρως αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να το φοράτε και στο ντους, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Για λεπτομερή αποστείρωση, βράστε το ή τοποθετήστε το στο πλυντήριο πιάτων.

Το Anni έχει διάμετρο 2.5 cm και μήκος 5.50cm. Κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Δείτε επίσης

Loki Prostate Massager Black by Lelo
€ 168,90
Apollo Universal Prostate Probe 12cm by Calexotics
€ 17,90
Anni Plug Pink/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol
€ 38,90
Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Heart Gem by NS Novelties
€ 49,80   € 39,90
P –Spot Caterpillar 10 Speed Vibrator Black Dream Toys
€ 32,80   € 30,48
Επιστροφή στην κορυφή