Rear Assets Multicolor Medium Heart Butt Plug by NSNovelties

€ 18,90 € 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6962
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,00 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447103117
Υλικό Αλουμίνιο
Στολίστε υπέροχα τα… νώτα σας με το πανέμορφο Multicolor Heart – Medium, το νέο, υπέροχο πρωκτικό κόσμημα από την πολυτελή συλλογή Rear Assets της εταιρίας Ns Novelties.

Καλαίσθητο, κομψό και εντυπωσιακό, σε ζωηρά, έντονα χρώματα, παρόμοια με του ουράνιου τόξου και με ένα φαντεζί ιριδίζον κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς στην βάση του, το ξεχωριστό αυτό butt plug σχεδιάστηκε για να προσελκύει επάνω του βλέμματα θαυμασμού.

Η μυτερή του άκρη, μελετημένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στην περιοχή, θα καταστήσει την διείσδυση μία αληθινά αισθησιακή εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα του, ο λεπτός λαιμός και η πλατιά, στιβαρή του βάση, σχεδιασμένα να προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μετατρέψουν την αισθησιακή αυτή εμπειρία σε… ολοκληρωτική παράδοση.

Το Multicolor Heart – Medium είναι κατασκευασμένο από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το μέγεθος και το σχήμα του το καθιστούν ιδανικό για τους σχετικά έμπειρους χρήστες της backdoor διασκέδασης και το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση.

Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Δείτε επίσης

Excel Prostate Massager Black by Nexus
€ 48,90   € 40,18
Remote Anal Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 59,70   € 54,78
King Cock U-Shaped Small Double Trouble 13cm Vanilla by Pipedream
€ 28,90   € 24,80
Bubble Butt Player Advanced Black by ToyJoy
€ 16,90   € 12,80
Heart Shaped Gold Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή