Gleaming Love Silver Plug Medium Dream Toys

€ 17,90 € 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7127
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,30 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Αλουμίνιο
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100208
Βάρος 90 gr
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ασημί
Διακοσμήστε υπέροχα τα καλά κρυμμένα hot spot σας με το πολυτελές Silver Plug – Medium, το νέο εξαίσιο πρωκτικό κόσμημα από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό, κομψό και εντυπωσιακό, σε καλαίσθητη ασημί απόχρωση και με ένα πανέμορφο λευκό κρύσταλλο σε στρογγυλό σχήμα στη βάση του, το plug θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας και θα ξυπνήσει μέσα σας τον πόθο, την ηδονή και τη λαγνεία.

Η μυτερή του άκρη, σχεδιασμένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς θα καταστήσει την διείσδυση μία αληθινά απολαυστική εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα του με τη στιβαρή, πλατιά βάση, μελετημένα να διατηρούν το Plug σταθερό στη θέση του όσο έντονα κι αν παίζετε, θα μετατρέψουν την απολαυστική εμπειρία σε πραγματική ερωτική μυσταγωγία.

Το plug eίναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο και είναι ιδανικό για solo αλλά και duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Το μέγεθος του το καθιστά ιδανικό για τους λίγο πιο έμπειρους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν
Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Οι χρήστες που κάνουν μόλις τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο της πρωκτικής διασκέδασης , στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το μικρότερο αδελφάκι του, το Silver Plug – Small.

Μήκος: 8,3cm, Διάμετρος: 3,4cm, Βάρος: 90g.

Δείτε επίσης

Bunny Tails Plug Purple by NSnovelties
€ 33,90   € 29,10
FantASStic XL Double Drop Plug by Dream Toys
€ 36,90   € 24,94
Renegade Spades Medium Plug by NS Novelties
€ 24,80
Bubble Butt Player Starter Black by ToyJoy
€ 15,90   € 12,80
FantASStic Smooth Anal Plug Medium by Dream Toys
€ 12,70
Επιστροφή στην κορυφή