Gleaming Love Rose Gold Heart Small by Dream Toys

€ 15,90 € 14,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7128
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,10 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Υλικό Αλουμίνιο
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100239
Βάρος 45 gr
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ροζ Χρυσό
Προσθέστε μία νότα πολυτέλειας στις λάγνες, backdoor εμπειρίες σας με το νέο πρωκτικό κόσμημα Rose Gold Heart – Small, από την υπέροχη συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, καλαίσθητο και σέξι, σε εντυπωσιακό ροζ - χρυσό με ένα εκπληλτικό ροζ ιριδίζον κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς στην βάση του, το υπέροχο αυτό plug θα κλέψει σίγουρα τις…εντυπώσεις.

Η εργονομική του σχεδίαση, με το ελαφρά μυτερό άκρο, για άνετη διείσδυση, το σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα για υπέροχη τόνωση της ευαίσθητης πρωκτικής περιοχής και την πλατιά, στιβαρή βάση, για σταθερότητα και ασφάλεια όσο βαθιά και αν πάτε, θα σας ξεσηκώσει και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτη ικανοποίηση.

Κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας , ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο, το plug είναι ιδανικό για solo ή και duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε την λίμπιντο.

Το διακριτικό του μέγεθος και το ιδιαίτερο σχήμα του το καθιστούν ιδανικό για τους αρχάριους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν.

Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Οι εμπειρότεροι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι και με μεγαλύτερης διαμέτρου παιχνίδια, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Rose Gold Heart – Medium.
Μήκος: 7,1cm, Διάμετρος: 2,7cm, Βάρος: 45g.

Δείτε επίσης

FantASStic Ring Plug Large by Dream Toys
€ 24,90   € 19,68
Renegade Pillager 1 10.0cm Black by NS Novelties
€ 26,90
Twilight Booty Jewel Small by ToyJoy
€ 14,90   € 11,70
Star Arrow Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90   € 17,88
Diamond Booty Jewel Clear Medium Black 8cm by ToyJoy
€ 14,90   € 11,80
Επιστροφή στην κορυφή