Gleaming Love Multicolor Plug Small Dream Toys

€ 15,90 € 14,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7130
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,10 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Υλικό Αλουμίνιο
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100154
Βάρος 45 gr
Διακοσμήστε μοναδικά την πολύτιμη …οπισθοφυλακή σας με το υπέροχο Multicolor Plug -Small, το πανέμορφο πρωκτικό κόσμημα από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Ζωηρό, νεανικό και καλόγουστο, σε εξαίσιους ιριδίζοντες χρωματισμούς και με ένα πανέμορφο ροζ –λευκό κρύσταλλο σε στρογγυλό σχήμα στη βάση του, το plug θα προκαλέσει στη θέασή του εκρήξεις ενθουσιασμού.
Σχεδιασμένο για εκρηκτικές διεγέρσεις και θυελλώδεις οργασμούς, το plug διαθέτει μία ελαφρά μυτερή άκρη, για εύκολη διείσδυση, χωρίς τραυματισμούς, ένα σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα, για υπέροχη τόνωση της ευαίσθητης πρωκτικής περιοχής και ένα λεπτό λαιμό, ο οποίος καταλήγει σε μία πλατιά βάση, για απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα, όσο βαθιά και δυνατά κι αν παίζετε.

Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο και είναι ιδανικό για solo αλλάκαι duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Το διακριτικό του μέγεθος και το ιδιαίτερο σχήμα του το καθιστούν ιδανικό για τους αρχάριους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν.

Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Οι εμπειρότεροι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι και με μεγαλύτερης διαμέτρου παιχνίδια, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Multicolor Plug – Medium.

Μήκος: 7,1cm, Διάμετρος: 2,7cm, Βάρος: 45g.

Δείτε επίσης

Spiral Vibrating Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 18,90   € 16,80
OHMama! Vibrating Butt Plug Black DreamLove
€ 27,80   € 23,78
Fanus Glass Butt Plug
€ 109,00
Large Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 18,90   € 16,90
Glams Xchange Black Silicone Butt Plug Medium with 3 Heart Gems NS Novelties
€ 15,90   € 13,85
Επιστροφή στην κορυφή