Pink Gem Alumium Plug Large by Adam&Eve

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7171
Είδος
Μήκος 5,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Εταιρεία Adam&Eve
Προέλευση U.S.A
Barcode 844477014586
Βάρος 170 gr
Υλικό Αλουμίνιο
Χαρίστε μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας στις πιο απόκρυφες περιοχές του κορμιού σας και κερδίστε τα βλέμματα θαυμασμού που ποθείτε με το υπέροχο Pink Gem Anal Plug –Large, το νέο, πανέμορφο πρωκτικό βύσμα με την υπογραφή της Adam & Eve.

Το Plug διαθέτει ένα καλοσχεδιασμένο, κωνικό άκρο, ιδανικό για άνετη εισαγωγή και στοχευμένη διέγερση χωρίς τραυματισμούς και κακώσεις, καθώς και μία πλατιά και στιβαρή βάση, διακοσμημένη με ένα λαμπερό λευκό πετράδι στο κάτω μέρος της, κατάλληλη να κρατάει το βύσμα σταθερό στη θέση του, όσο δυνατά κι αν παίζετε.

Κατασκευασμένο από στιλβωμένο κράμα αλουμινίου, χωρίς πόρους, υλικό υποαλλεργικό, απόλυτα ασφαλές για το σώμα, το Pink Gem Anal Plug–Medium θα γίνει αναμφίβολα ο αχώριστος σύντροφος στα ταξίδια σας στον κόσμο της backdoor διασκέδασης. Οι διαστάσεις του το καθιστούν τέλειο μόνο για τους πολύπειρους anal players. Το πετράδι είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ABS πλαστικό.

Το Plug είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε περαιτέρω την οργασμική σας απόκριση.

Συνοδεύεται από υπέροχη, βελούδινη τσάντα για τα ταξίδια σας ή / και αποθήκευση.

Οι νεοεισερχόμενοι λάτρεις των πρωκτικών απολαύσεων μπορούν να αγοράσουν από το πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva το μικρότερο αδελφάκι του, το Pink Gem Anal Plug – Medium και Small

Δείτε επίσης

Red Fox Tail Plug 7.50cm by Loving Joy
€ 44,70
Small Jewellery Plug with Tail 7.50cm by Dolce Piccante
€ 38,90
Gleaming Love Rose Gold Heart Medium by Dream Toys
€ 18,80
Gleaming Love Rose Gold Heart Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,83
Gleaming Love Multicolor Plug Small Dream Toys
€ 15,90   € 14,68
Επιστροφή στην κορυφή