Bunny Tails Butt Plug Pink by FeelzToys

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7247
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Προέλευση Netherlands
Barcode 8717903275092
Υλικό Αλουμίνιο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ασημί
Κουνήστε προκλητικά την ουρίτσα σας, προσκαλέστε το ταίρι σας και επιδοθείτε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πρωκτικών αισθήσεων με το υπέροχο Bunny Tails Butt Plug με την υπογραφή της FeelzToys.

Kομψό και παιχνιδιάρικο, με μοντέρνο, εργονομικό design και σέξι εμφάνιση, το Plug διαθέτει ένα λείο κωνικό άκρο, σχεδιασμένο να διεισδύει με ευκολία στην περιοχή του πρωκτικού καναλιού χωρίς να τραυματίζει τα τοιχώματα και μία ευρεία βάση, για μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα επενδυμένη με αισθησιακή, απαλή ουρίτσα φτιαγμένη από faux γούνα για υψηλή αισθητική απόλαυση.

Το εξαιρετικό αυτό πρωκτικό βύσμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Ψύξτε το ή ζεστάνετε το και βιώστε μια ανεπανάληπτη, απολαυστική εμπειρία. Η ουρά είναι vegan friendly.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε το Bunny Tails Butt Plug σε αμαρτωλό μαύρο και σε girly ροζ, για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει καλύτερα.
Φορέστε το κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, των προκαταρκτικών ή του σεξ και απολαύστε ανεπανάληπτους, εκρηκτικούς οργασμούς. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό για αύξηση της αίσθησης. Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ένα καλό anal toycleaner.

Διαστάσεις: 7 cm x 2,5 cm (διάμετρος βύσματος) x 6,5 cm (διάμετρος ουράς) Βάρος: 40 γρ.

Δείτε επίσης

Kronos Remote Controlled Prostate Stimulator Black by Dream Toys
€ 65,48
Diamond Booty Jewel Clear Small 7cm by ToyJoy
€ 11,90   € 8,90
Rear Assets Multicolor Medium Heart Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,90
Fanus Handmade Glass Butt Plug Passion Glass
€ 109,00
Flirts Curved Anal Training Kit Pink by Drem Toys
€ 34,90   € 29,88
Επιστροφή στην κορυφή