Twilight Booty Jewel Small by ToyJoy

€ 14,90 € 11,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7312
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,20 cm
Εισαγόμενο 6,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221824707
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Πολύχρωμο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Δώστε λάμψη στα…υπέροχα νώτα σας με το πανέμορφοTwilight Booty Jewel Small, το νέο, ξεχωριστό πρωκτικό κόσμημα από την πολυτελή συλλογή Anal Play της εταιρίας ToyJoy.

Ιδιαίτερα κομψό, καλαίσθητο και εντυπωσιακό, σε ζωηρά, χαρούμενα χρώματα που μοιάζουν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και με ένα φαντεζί ιριδίζον κρύσταλλο στην βάση του, το ξεχωριστό αυτό butt plug σχεδιάστηκε για να προκαλεί τον θαυμασμό.

Η ελαφρά μυτερή του άκρη, μελετημένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στην περιοχή, θα καταστήσει την διείσδυση αληθινά αισθησιακή εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, λείο σώμα του, ο λεπτός λαιμός και η πλατιά, στιβαρή του βάση, σχεδιασμένα να προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μετατρέψουν την αισθησιακή αυτή εμπειρία σε… ολοκληρωτική παράδοση.

Το Twilight Booty Jewel Small είναι κατασκευασμένο από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το διακριτικό του μέγεθος και το εργονομικό του σχήμα το καθιστούν ιδανικό για τους αρχάριους χρήστες της backdoor διασκέδασης, ενώ το μικρό του βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση.

Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Οι πιο έμπειροι anal players μπορούν να δοκιμάσουν και τα μεγαλύτερα αδελφάκια του, το Twilight Booty Jewel Medium ή το Twilight Booty Jewel Large.
Μήκος: 7,2cm. Διάμετρος: 2,7cm.

Δείτε επίσης

Small Jewellery Plug with Tail 7.50cm by Dolce Piccante
€ 38,90
Rev-Pro Vibrating Prostate Massager Black Loving Joy
€ 34,80
Rainbow Diamond Booty Jewel Small 7cm by ToyJoy
€ 12,90   € 11,50
Gleaming Love Trainer Kit Silver Round Gem by Dream Toys
€ 46,90   € 38,90
Gleaming Love Rose Gold Heart Medium by Dream Toys
€ 18,80
Επιστροφή στην κορυφή