Gleaming Love Silver Plug Large Dream Toys

€ 24,90 € 18,66


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7675
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 9,50 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Βάρος 180 gr
Υλικό Αλουμίνιο
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100215
Διακοσμήστε υπέροχα τα καλά κρυμμένα hot spot σας με το πολυτελές Silver Plug – LArge, το νέο εξαίσιο πρωκτικό κόσμημα από την μοντέρνα συλλογή Gleaming Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό, κομψό και εντυπωσιακό, σε καλαίσθητη ασημί απόχρωση και με ένα πανέμορφο λευκό κρύσταλλο σε στρογγυλό σχήμα στη βάση του, το plug θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας και θα ξυπνήσει μέσα σας τον πόθο, την ηδονή και τη λαγνεία.

Η μυτερή του άκρη, σχεδιασμένη να εισχωρεί με άνεση και ευκολία στο πρωκτικό κανάλι χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς θα καταστήσει την διείσδυση μία αληθινά απολαυστική εμπειρία, ενώ το σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα του με τη στιβαρή, πλατιά βάση, μελετημένα να διατηρούν το Plug σταθερό στη θέση του όσο έντονα κι αν παίζετε, θα μετατρέψουν την απολαυστική εμπειρία σε πραγματική ερωτική μυσταγωγία.

Το plug eίναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαφρύ, λείο και ομαλό αλουμίνιο και είναι ιδανικό για solo αλλά και duo αισθησιακά παιχνίδια. Φορέστε το πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και απογειώστε τις αισθήσεις σας.

Το μέγεθος του το καθιστά ιδανικό για τους πιο έμπειρους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το βάρος κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής και κατακτήστε τους οργασμούς που σας αξίζουν.

Συνδυάστε το με όποιο λιπαντικό προτιμάτε και ενισχύστε περαιτέρω την απόλαυση. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Οι χρήστες που κάνουν μόλις τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο της πρωκτικής διασκέδασης , στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορούν να προμηθευτούν και το μικρότερο αδελφάκι του, το Silver Plug – Small και Medium.

Μήκος: 9.50cm, Διάμετρος: 4.30cm, Βάρος: 180g.

Δείτε επίσης

Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Diamond Booty Jewel Clear Medium Pink by ToyJoy
€ 14,90   € 13,90
FantASStic Anal Trainning Kit Ring by Dream Toys
€ 39,70   € 34,90
Mini Anal Teazer 11cm by Pipedream
€ 26,90   € 18,90
Secret Little Lover DarkSideRemote Vibrating Butt Plug Black Toyz4Lovers
€ 47,90   € 41,90
Επιστροφή στην κορυφή