Gold Digger Small by Gender X

€ 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7919
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,30 cm
Εταιρεία Gender X
Barcode 844477019123
Υλικό Αλουμίνιο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ροζ Χρυσό
Απολαύστε ένα αισθησιακό άγγιγμα πολυτέλειας με το υπέροχο Gold Digger Small, το νέο, ξεχωριστό, μεταλλικό βύσμα μεσαίου μεγέθους από την Gender X.

Κομψό, λαμπερό και φινετσάτο, σε υπέροχο ροζ – χρυσό με ένα όμορφο, μαύρο κρύσταλλο στο κάτω μέρος της βάσης του, το plug θα σας χαρίσει ξεχωριστές απολαύσεις. Το ιδιαίτερο σχήμα “λαμπτήρα” με τις αύξουσας διαμέτρου καμπυλώσεις σε σχήμα σφαιριδίων κατά μήκος του κορμού θα διευκολύνει τη διείσδυση, ενώ ταυτόχρονα θα την κάνει πιο έντονη και πιο .... ενδιαφέρουσα, ενώ η πλατιά, στιβαρή βάση του θα σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια, ακόμη και όταν ασκείστε στο power play!

To Gold Digger Small είναι κατασκευασμένο από ασφαλές για το σώμα, μη πορώδες κράμα αλουμινίου χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ και το “διαμαντάκι” από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή μ ένα συμβατό toy cleaner.

Το μέγεθος και η σχεδίασή του το καθιστούν ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους λάτρεις της backdoor διασκέδασης. Οι εμπειρότεροι χρήστες των ερωτικών αξεσουάρ μπορούν να επιλέξουν από το κατάστημά μας το μεγαλύτερο αδερφάκι του: το Gold Digger Medium.
Συνολικό Μήκος: 10,0 cm, Μήκος Εισαγωγής: 9,5 cm, Διάμετρος: 2,3 cm.

Η σειρά παιχνιδιών Gender X είναι μια πλήρης συλλογή εντυπωσιακών ερωτικών αξεσουάρ με καινοτόμα σχέδια και σχήματα που κατασκευάστηκαν με σκοπό να εμπλουτίσουν την σεξουαλική ζωή και να διευρύνουν τον χρόνο παιχνιδιού για όλους. Είναι παιχνίδια χωρίς “αποκλεισμούς” που διεγείρουν την καθολική φαντασία, ένας “κόσμος” ανοικτός σε όλους, όπου τα σχήματα και οι λειτουργίες μιλούν από μόνα τους, επιτρέποντας στους χρήστες να τα χρησιμοποιούν όπως εκείνοι επιθυμούν προκειμένου να ανακαλύψουν τη δική τους ευχαρίστηση.

Δείτε επίσης

Anal Play Private Dancer 8cm by ToyJoy
€ 22,90   € 19,60
Trainer Tool 1 Black 11.50cm by Doc Johnson
€ 17,90   € 15,90
FantASStic Smooth Anal Plug Medium by Dream Toys
€ 12,70
Smooth Silicone Dildo 15cm by Loving Joy
€ 24,90
Original Crystal Wand Clear by LoveNectar USA
€ 48,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή