10 Functions FantASStic Prostate Vibrating Anal Plug by Dream Toys

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7698
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,50 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8720365101731
Χρώμα Μαύρo
Κινηθείτε στον φρενήρη ρυθμό της backdoor διασκέδασης με το εξαιρετικό Vibrating Prostate Plug, το νέο, δονούμενο πρωκτικό βύσμα από την σέξι, anal συλλογή FantASStic της εταιρίας Dream Toys.

Λείο και ομαλό στην αφή, σε πολυτελές μαύρο χρώμα και διακριτικό μέγεθος, το plug θα σας ενθουσιάσει με τη γεμάτη καμπύλες σχεδίασή του, η οποία αποπνέει έντονο μαγνητισμό. Το κυρτό του σχήμα με την ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη, ιδανική για εύκολες διεισδύσεις και το εύκαμπτο, στριφογυριστό - μοιάζει με δίνες - στιβαρό σώμα, είναι τέλειο τόσο για την τόνωση του P-spot, όσο και για τη διέγερση του εξαιρετικά ευαίσθητου, γεμάτο νευρικές απολήξεις πρωκτικού καναλιού, ενώ η ευρεία βάση του, σε σχήμα άγκυρας είναι μελετημένη να μένει σταθερή ανάμεσα στους γλουτούς, όσο δυνατά κι αν παίζετε, προσφέροντας μοναδική ασφάλεια και άνεση. Τέλος, κάτω από την βάση του υπάρχει ένας αφαιρούμενος μίνι bullet δονητής σε μορφή σφαίρας, ο οποίος με τη χρήση ενός μόνο κουμπιού, απελευθερώνει 10 διαφορετικά μοτίβα εκρηκτικών δονήσεων, πυροδοτώντας περαιτέρω την επιθυμία και ικανοποιώντας και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας!

Το Vibrating Prostate Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Το Bullet απαιτεί μπαταρία 3x LR44 (περιλαμβάνεται).
Σε μέγεθος ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, στις εκδρομές, στις βόλτες, στο γραφείο.

Μήκος 14,5 cm Διάμετρος:3,4 cm

Δείτε επίσης

Sparkling Isabella Inflatable Remote Control Anal Vibrator by Dream Toys
€ 97,90   € 83,38
Gleaming Love Silver Plug Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,60
Best Butt Buddies Anal Set Purple By ToyJoy
€ 21,60
Hush 2 Remote Controlled Butt Plug XS 25mm Lovense
€ 139,90   € 118,50
Expandable Butt Plug 9.50cm by Calexotics
€ 34,90   € 27,65
Επιστροφή στην κορυφή