Secret Little Lover DarkSideRemote Vibrating Butt Plug Black Toyz4Lovers

€ 47,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7663
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8056389733970
Εισαγόμενο 10,00 cm
Χρώμα Μαύρo
Γευθείτε ονειρεμένες εμπειρίες πρωκτικής απόλαυσης με τον υπέροχο Secret Little Lover, τον νέο, ξεχωριστό Prostate Stimulator από την kinky συλλογή Darkside της Toyz4Lovers.
Βελούδινα απαλός στην αφή, με λεία, ομαλή επιφάνεια και ελαφρώς καμπυλωτό σχήμα με στρογγυλεμένη άκρη για εύκολη διείσδυση, ο δονητής είναι σχεδιασμένος να προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματος φτάνοντας ως τα κρυφά σημεία ευχαρίστησης και με τις συναρπαστικές του δονήσεις να τα διεγείρει μοναδικά, χαρίζοντάς σας απέραντη ευχαρίστηση και μοναδικούς οργασμούς! Παράλληλα, η πλατιά βάση του σε σχήμα άγκυρας αποκλείει την πιθανότητα πλήρους εισόδου στο ορθό, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση. Κατάλληλος και για τα δύο φύλα και για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Ο Secret Little Lover είναι ιδιαίτερα εύκολος και απλός στη χρήση. Μέσω του μικρού ασύρματου τηλεχειριστηρίου του μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα δόνησης, ή να πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας στο παιχνίδι από… απόσταση, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται) για να μη μείνετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις, ενώ είναι και αδιάβροχος για ονειρεμένα παιχνίδια στο μπάνιο και το ντους. Για ακόμη πιο ευχάριστη διείσδυση, συνιστούμε να τον χρησιμοποιείτε πάντα μαζί με μια επαρκή ποσότητα πρωκτικού λιπαντικού. Να απολυμαίνετε τα παιχνίδια σας κάθε φορά με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Μήκος: 12cm. Διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

FantASStic Silicone Anal Trainning Kit Black/Red Dream Toys
€ 29,75
Anal Inflatable Silicone Plug Black by Pipedream
€ 42,90   € 37,90
FantASStic XL Double Drop Plug by Dream Toys
€ 36,90   € 24,94
Booty Call Booty Rocker 10cm by Calexotics
€ 15,80   € 13,90
Big Boy 7 Speed Black by Rocks Off
€ 64,90   € 59,90
Επιστροφή στην κορυφή