Sparkling Isabella Inflatable Remote Control Anal Vibrator by Dream Toys

€ 97,90 € 83,38


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7983
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102028
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Χρώμα Κόκκινο
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ώριμες, έμπειρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που απολαμβάνουν στο έπακρο το δώρο της ζωής. Τις απρόβλεπτες, καθηλωτικές, αντισυμβατικές γυναίκες του σήμερα που αγαπούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια και επιθυμούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια. Τις λαμπερές, σαγηνευτικές, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που τολμούν να διεκδικούν και να απολαμβάνουν ό,τι τους δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για την εργονομική σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα και το απαράμιλλο στυλ. Σήμα κατατεθέν της το όχι πολύ γλυκό ή girly ροζ χρώμα με τις μεταλλικές πινελιές, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στα παιχνίδια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε τη βαθιά ικανοποίηση που μόνο το anal sex μπορεί να προσφέρει με την υπέροχη Isabella, τον νέο πρωκτικό δονητή από τη λαμπερή, female συλλογή Sparkling της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένος από συμπαγή, λεία, μαλακή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, ο Isabella διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης, για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που σας ευχαριστεί, καθώς και μία έξτρα λειτουργία διόγκωσης για ακόμη εντονότερη απόλαυση. Η διόγκωση ξεκινά από τα 3,5 cm διάμετρο και καταλήγει στα περίπου 4,5 cm, ενώ η μέγιστη διάρκειά της είναι 12 sec.
Επιπλέον, η διόγκωση μπορεί να διακοπεί όποτε θελήσετε και ο διεγέρτης να ξεφουσκώσει άμεσα.

Ο χειρισμός του δονητή είναι απλός. Πραγματοποιείται είτε μέσω των 3 κουμπιών που βρίσκονται στο βύσμα είτε μέσω ενός κουμπιού στο βύσμα και 2 κουμπιών στο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Ο Isabella είναι ανθεκτικός στο νερό (splash proof) για χαλαρωτικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω παρεχόμενου καλωδίου USB με ακροδέκτη για αποφυγή των ενοχλητικών διακοπών. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Μήκος 13,6 cm
Διάμετρος: 5,6 cm (βάση), 2,1 cm (στενό τμήμα), 3,5 cm (ευρύτερο σημείο ξεφουσκωμένο), 4,5 cm (Διογκωμένο)

Δείτε επίσης

Gleaming Love Silver Plug Large Dream Toys
€ 24,90   € 18,66
Silicone Anal Ripple 3 Piece Kit by Calexotics
€ 38,90   € 34,60
Fanus Handmade Glass Butt Plug Passion Glass
€ 109,00
Danus Butt Plug 10cm Blue by Manzzz
€ 17,90
Heart Shaped Silver Anal Plug by Loving Joy
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή