Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug by Dream Toys

€ 74,90 € 63,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7990
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,50 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102042
Χρώμα Μαύρo
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Dark Desires της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά απευθύνεται σε χρήστες και των δύο φύλων και σχεδιάστηκε για τους αχόρταγους εραστές που τολμούν να ικανοποιούν τις βαθιές, σκοτεινές τους επιθυμίες, εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν τις κρυφές φαντασιώσεις τους, αλλά και όσους προτιμούν το λιγότερο προφανές στο κρεβάτι τους.

Η σειρά διαθέτει εργονομικής σχεδίασης παιχνίδια σε πολυτελές μαύρο χρώμα, κατάλληλα για κολπική και πρωκτική διέγερση, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Αφυπνίστε τα αμαρτωλά σεξουαλικά σας ένστικτα και παραδοθείτε στη μαγεία της πρωκτικής απόλαυσης με την υπέροχη Alexandra, τη νέα πρωκτική σφήνα με ασύρματο χειριστήριο από την συλλογή Dark Desires.

Με υψηλή αισθητική, δυναμικό σχεδιασμό και εργονομικό design, η Alexandra ξεχωρίζει για το λείο, στιβαρό και ταυτόχρονα εύκαμπτο, ελαστικό σώμα με τις υπέροχες καμπύλες, το ελαφρά κωνικό άκρο, ιδανικό για άνετη διείσδυση, το ισχυρό, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβο μοτέρ της με τα 7 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και τις 3 ρυθμίσεις έντασης, για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που σας ευχαριστεί και την πλατιά, ευρεία βάση της, φτιαγμένη έτσι ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα πλήρους εισόδου στο ορθό, χαρακτηριστικά, τα οποία θα καταστήσουν την πρωκτική διείσδυση μία πραγματικά ανώδυνη και απολαυστική εμπειρία.
Εύκολος χειρισμός μέσω του κουμπιού στο βύσμα ή μέσω των 3 κουμπιών στο ασύρματο τηλεχειριστήριο
Εμβέλεια τηλεχειριστηρίου: 5 μέτρα.

Η Alexandra είναι κατασκευασμένη από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (σφήνα) και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (τηλεχειριστήριο). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχη, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενη μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Προσοχή! Το χειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο.
Συνιστάται η χρήση της πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι

Συνολικό μήκος 13,5cm, διάμετρος μέγιστη 3,9cm.
Τηλεχειριστήριο: Μήκος 6,8 cm.

Δείτε επίσης

Trainer Tool 2 Black 15cm by Doc Johnson
€ 18,90   € 15,90
Mini Anal Teazer 11cm by Pipedream
€ 26,90   € 18,90
FantASStic XL Triple Drop Plug by Dream Toys
€ 48,80   € 42,90
Hurricane Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 19,70
Apollo Universal Prostate Probe 12cm by Calexotics
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή