Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug by Dream Toys

€ 79,80 € 71,65


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7991
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102301
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Dark Desires της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά απευθύνεται σε χρήστες και των δύο φύλων και σχεδιάστηκε για τους αχόρταγους εραστές που τολμούν να ικανοποιούν τις βαθιές, σκοτεινές τους επιθυμίες, εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν τις κρυφές φαντασιώσεις τους, αλλά και όσους προτιμούν το λιγότερο προφανές στο κρεβάτι τους.
Η σειρά διαθέτει εργονομικής σχεδίασης παιχνίδια σε πολυτελές μαύρο χρώμα, κατάλληλα για κολπική και πρωκτική διέγερση, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Γευθείτε τις αμαρτωλές χαρές της πρωκτικής απόλαυσης με την υπέροχη Angelina, το νέο πρωκτικό βύσμα με ασύρματο χειριστήριο από την συλλογή Dark Desires και απογειώστε τη σεξουαλική σας επιθυμία.

Κομψή και σέξι, με απαλό, εύκαμπτο και ελαστικό σώμα, ομαλή, λεία υφή και σπειροειδές, εργονομικό σχήμα με ελαφρά κωνική άκρη για εύκολη διείσδυση, η Angelina είναι σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του σώματος φτάνοντας ως τα κρυφά σημεία ευχαρίστησης και με τις συναρπαστικές της δονήσεις να τα διεγείρει μοναδικά, χαρίζοντάς σας απέραντη ευχαρίστηση και μοναδικούς οργασμούς!

Το ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ της διαθέτει 9 συνδυασμένους ρυθμούς δόνησης και περιστροφής για να επιλέγετε αυτό που σας ευχαριστεί κάθε φορά.
Η περιστροφική κίνηση βρίσκεται στο "λαιμό" του βύσματος για να γαργαλάει ευχάριστα το ευαίσθητο P-spot σας!
Εύκολη λειτουργία μέσω του κουμπιού στη βάση της σφήνας ή μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου.
Το χειριστήριο έχει μέγιστη εμβέλεια έως 5m, για να παίζετε μόνος/η ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Η Angelina είναι κατασκευασμένη από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (σφήνα) και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (τηλεχειριστήριο). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχετική προσοχή και στο μπάνιο, καθώς διαθέτει προστασία από πιτσιλιές (IPX6), ενώ είναι και επαναφορτιζόμενη μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Προσοχή! Το χειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο.
Συνιστάται η χρήση της πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι

Συνολικό μήκος: 14cm, διάμετρος 4cm.
Διαστάσεις: τηλεχειριστηρίου: 7,0 x 3,5 x 1,5 cm.
Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνει 1x μπαταρία CR2032
Θόρυβος < 58 db.

Δείτε επίσης

Diamond Jewel Butt Plug Medium Black by Taboom
€ 18,90   € 15,00
Original Crystal Wand Bordeaux by LoveNectar USA
€ 48,90   € 28,90
Hush 2 Remote Controlled Butt Plug XS 25mm Lovense
€ 139,90   € 118,50
Gleaming Love Trainer Kit Multicolor Round Gem by Dream Toys
€ 48,90   € 43,48
Obsidian Handcrafted Butt Plug by Mi Su
€ 950,00
Επιστροφή στην κορυφή