MenStuff 3 Piece Anal Cone Set Black by Dream Toys

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8191
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,60 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 4892503604351
Εισαγόμενο 12,00 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε χορταστικές backdoor διεισδύσεις με το υπέροχο Anal Cone Set, το νέο σετ πρωκτικών σφηνών από την δυναμική συλλογή Menzstuff της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ περιλαμβάνει τρεις πανέμορφες σφήνες σε κωνικό σχήμα διαφορετικού μέγεθος η κάθε μία, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τη μέγιστη τόνωση του σημείου P. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους με τις ομοιόμορφες πτυχώσεις είναι μελετημένος να χαρίζει ανείπωτη απόλαυση. Στην κορυφή τους είναι στενότερες, ενώ όσο κατεβαίνουν προς τα κάτω ανοίγουν φτάνοντας στη μέγιστη διάμετρο τους, ενώ στη βάση τους διαθέτουν ισχυρές βεντούζες, οι οποίες κολλάνε σε όλες τις λείες επιφάνειες για απολαυστικό hands free παιχνίδι. Επιπλέον, η φαρδιά βάση τους λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας κατά τη χρήση ενισχύοντας την αίσθηση της απόλαυσης.

Συνιστάται να ξεκινήσετε με το μικρότερο βύσμα και όσο προχωράτε το παιχνίδι σας και κερδίζετε εμπειρία μπορείτε να συνεχίσετε και με τα μεγαλύτερα βύσματα.

Οι σφήνες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι αδιάβροχες για χρήση ακόμη και μέσα στο μπάνιο ή το ντους. Καθαρίζονται εύκολα με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα toy cleaner.

Η μικρότερη σφήνα έχει μήκος 8cm και μέγιστη διάμετρο 1,4cm, η μεσαία έχει μήκος 10cm και μέγιστη διάμετρο 2cm και η μεγαλύτερη έχει μήκος 14cm και μέγιστη διάμετρο 2,6cm.

Δείτε επίσης

OHMama! Vibrating Butt Plug Black DreamLove
€ 27,80   € 23,78
10 Functions FantASStic Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 33,80   € 28,88
Love Arrow Cheeky Love Vibrating Butt Plug by Dream Toys
€ 18,90
Rev-Pro Vibrating Prostate Massager Black Loving Joy
€ 34,80
Shower Shot by Colt
€ 57,80   € 48,80
Επιστροφή στην κορυφή