Bunny Tails Butt Plug Black by FeelzToys

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7248
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Εταιρεία Feelz Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8717903275115
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Κουνήστε προκλητικά την ουρίτσα σας, προσκαλέστε το ταίρι σας και επιδοθείτε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πρωκτικών αισθήσεων με το υπέροχο Bunny Tails Butt Plug με την υπογραφή της FeelzToys.

Kομψό και παιχνιδιάρικο, με μοντέρνο, εργονομικό design και σέξι εμφάνιση, το Plug διαθέτει ένα λείο κωνικό άκρο, σχεδιασμένο να διεισδύει με ευκολία στην περιοχή του πρωκτικού καναλιού χωρίς να τραυματίζει τα τοιχώματα και μία ευρεία βάση, για μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα επενδυμένη με αισθησιακή, απαλή ουρίτσα φτιαγμένη από faux γούνα για υψηλή αισθητική απόλαυση.

Το εξαιρετικό αυτό πρωκτικό βύσμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Ψύξτε το ή ζεστάνετε το και βιώστε μια ανεπανάληπτη, απολαυστική εμπειρία. Η ουρά είναι vegan friendly.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε το Bunny Tails Butt Plug σε αμαρτωλό μαύρο και σε girly ροζ, για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει καλύτερα.
Φορέστε το κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, των προκαταρκτικών ή του σεξ και απολαύστε ανεπανάληπτους, εκρηκτικούς οργασμούς. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό για αύξηση της αίσθησης. Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ένα καλό anal toycleaner.

Διαστάσεις: 7 cm x 2,5 cm (διάμετρος βύσματος) x 6,5 cm (διάμετρος ουράς) Βάρος: 40 γρ.

Δείτε επίσης

Diamond Jewel Butt Plug Medium Black by Taboom
€ 18,90   € 16,80
Gleaming Love Trainer Kit Rose Gold Heart Gem by Dream Toys
€ 46,90   € 38,90
Smooth Silicone Dildo 15cm by Loving Joy
€ 24,90
Jelly Rancher Ripple Black Plug by NS Novelties
€ 15,90
Pon Tail Anal Plug Black Toyz4Lovers
€ 15,90   € 13,78
Επιστροφή στην κορυφή