Entry Level Strap-On by Sportsheets

€ 44,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4524
Είδος Strap On
Χρώμα Μαύρo
Υλικό Ύφασμα
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709690038
Είστε καινούριοι στο “παιχνίδι” και δεν γνωρίζετε με βεβαιότητα με ποιο strap-on να ξεκινήσετε τους πειραματισμούς σας; ΄Το Entry Level Strap-On της Sportsheets είναι αναμφίβολα το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Άνετο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το αξεσουάρ αυτό διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για μία ανεπανάληπτη strap-on ερωτική εμπειρία.

Το Entry Level Strap-On διαθέτει νάιλον ρυθμιζόμενους ιμάντες τεσσάρων σημείων, οι οποίοι ασφαλίζουν τη ζώνη στο σώμα, για απόλυτη σταθερότητα. Το μπροστινό τμήμα της ζώνης, βελούδινο και απαλό στην αφή, σχηματίζει μία κομψή εσοχή, στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί ένας δονητής- bullet, ενώ περιλαμβάνει και τρεις εναλλάξιμους κρίκους, σε διαφορετικά μεγέθη, ο μεγαλύτερος είναι 5 cm, ο μεσαίος 4.5 cm και ο μικρότερος 3.8 cm., για την υποδοχή dildo διαφορετικών διαστάσεων.

Τα ομοιώματα πωλούνται ξεχωριστά. Στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Dildo, για να πειραματιστείτε ελεύθερα.

Το strap-on πλένεται και στο πλυντήριο για μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή προστασία. Είναι κατασκευασμένο από: Νάιλον, Νεοπρένιο, και κάποια μεταλλικά στοιχεία, τα οποία προσδίδουν στο προϊόν πολυτέλεια και κομψότητα.

Δείτε επίσης

Double Dipper Vibes of Love Purple by Dream Toys
€ 78,90   € 71,58
Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Accomodator Dual Penetrator 15cm Black by Calexotics
€ 24,90   € 22,90
Beginner's Strap on for Him 11.50cm by Pipedream
€ 42,90   € 32,80
Double Penetrix Strap On 15cm Black by Pipedream
€ 44,90
Επιστροφή στην κορυφή