Hollow Vibrating Strap On Real Rapture Natural 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers

€ 48,90 € 38,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5083
Είδος Strap On
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Υλικό PVC
Τροφοδοσία 2 × AAA
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629697412
Κομψό, unisex, δονούμενο strap on συνοδευόμενο από ένα χορταστικό και καθ’ όλα εντυπωσιακό ρεαλιστικό ομοίωμα, το Real Rapture Strap – On Air Feeling της εταιρίας Toyz4Lovers είναι το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για τα ζευγάρια που αναζητούν ποικιλία και εναλλαγή στην ερωτική τους ζωή και δεν διστάζουν να εξερευνήσουν νέα είδη διασκέδασης, προκειμένου να τα αποκτήσουν.

Αποκτήστε το μήκος και το πάχος που πάντα ονειρευόσασταν με μία μόνο κίνηση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του ομοιώματος, που ελάχιστα ξεχωρίζει από αληθινό πέος, με τη διάσπαρτη με έντονα σχηματισμένες φλέβες ανάγλυφη επιφάνεια, τον επιβλητικό σε μήκος, ευθυτενή, στιβαρό άξονα, την στρογγυλεμένη κορυφή, για στοχευμένη και έντονη διέγερση και τους καλοσχηματισμένους όρχεις, θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η απαλή σα βελούδο υφή του θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές ευχαρίστησης. Στο πίσω μέρος του ομοιώματος υπάρχει μία εσωτερική υποδοχή στη οποία εισδύει το πέος κατά τη διάρκεια της χρήσης για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.(δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει στύση).

Το Air Feeling διαθέτει φαρδιά, ελαστική ζώνη, η οποία στερεώνεται στη μέση σας, και η οποία προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη περιφέρειας καθώς και δύο λεπτότερους ιμάντες, οι οποίοι περνιούνται γύρω από τους γλουτούς για απόλυτη σταθερότητα, ακόμη και όταν το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά… Διαλέξτε ένα από τα προγράμματα δόνησης, ενεργοποιήστε το από το τηλεχειριστήριο ελέγχου και χαρίστε στον εαυτό σας και στον/στην σύντροφό σας μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία. Το χειριστήριο μπορεί να ενσωματωθεί επάνω στην ζώνη για απολαυστικές handsfree συνεδρίες.
Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, απόλυτα ασφαλές για το σώμα PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό.

Στο πάντα ανανεωμένο μας κατάστημα θα βρείτε επίσης, το αντίστοιχο μοντέλο strap-on με ομοίωμα πέους χωρίς όρχεις.
Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 20.00 cm, μήκος διείσδυσης: 17.00cm, διάμετρος: 4.50cm.

Δείτε επίσης

Hollow Vibrating Strap On 20cm Natural by Pipedream
€ 56,90   € 47,86
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings by DreamLove
€ 46,90   € 38,78
Bend Over Boyfriend Strapless Strapon 24cm by ToyJoy
€ 43,90   € 39,90
Radiant Strap-On Glow in the Dark Orange by Dream Toys
€ 28,90   € 23,40
New Comers Strap On & Dildo by Sportsheets
€ 64,90   € 57,90
Επιστροφή στην κορυφή