Hollow Vibrating Strap On 20cm Natural by Pipedream

€ 56,90 € 47,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5366
Είδος Strap On
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Υλικό PVC
Προέλευση U.S.A
Τροφοδοσία 2 × AA
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912329919
Βγείτε έξω από τη “ζώνη άνεσής” σας και εξερευνήστε την πιο άγρια και kinky πλευρά του εαυτού σας με το 8΄ Vibrating Hollow Strap-On της σειράς Fetish Fantasy. Ξεφύγετε από τα προβλέψιμα μοτίβα και απολαύστε νέες, συναρπαστικές, ερωτικές αισθήσεις, οι οποίες θα προσθέσουν μια εντελώς νέα διάσταση στον τρόπο που παίζετε.

Τώρα μπορείτε να έχετε το μήκος και το πάχος που πάντα ονειρευόσαστε – γιατί το μέγεθος μετράει – και να γίνετε ο εραστής που πάντα επιθυμούσατε με το μοναδικό αυτό Strap-On της Pipedream. Ιδανικό για συνευρέσεις κοριτσιών, αλλά και για απολαυστικές backdoor εμπειρίες, το Hollow είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για τα ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

Κατασκευασμένο από το μη τοξικό, απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα, υλικό PVC, το εξαιρετικό αυτό ομοίωμα πέους έχει απόλυτα ρεαλιστική όψη και υφή, με ανάγλυφη επιφάνεια με σχηματισμένες φλέβες, ενώ ο μακρύς, χορταστικός του άξονας είναι στιβαρός και άκαμπτος για έντονες και τραχείς διεισδύσεις. Επιπλέον, διαθέτει άνετη, ελαστική ζώνη, η οποία προσαρμόζεται εύκολα και ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη. Το Hollow είναι ανοικτό στη βάση του, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμη και χωρίς στύση!

Επιλέξτε την κατάλληλη ταχύτητα από το εύχρηστο τηλεχειριστήριο και αφήστε τις ισχυρές δονήσεις να τονώσουν μοναδικά τις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας, χαρίζοντάς του μοναδικές στιγμές ικανοποίησης! Το τηλεχειριστήριο μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί μέσω ενός κλιπ στο Strap-On, επιτρέποντας στα χέρια σας να κινούνται ελεύθερα, για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση.

Εφαρμόστε λιπαντικό για ακόμα πιο απολαυστική αίσθηση και καλή διασκέδαση. Μετά τη χρήση καθαρίστε το με ένα toy cleaner ή με ζεστό νερό και σαπούνι.
Δεν συνιστάται για χρήση στο νερό. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με 2 μπαταρίες AA (πωλούνται ξεχωριστά). Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και μία σατέν μάσκα.

Μέγεθος μέσης: 66 εκ. - 117 εκ.
Εσωτερική διάμετρος ομοιώματος: 4 εκ
Μήκος ομοιώματος: 20.3 εκ.
Μήκος διείσδυσης: 19 εκ.
Εσωτερικό μήκος ομοιώματος: 15 εκ.

Δείτε επίσης

Get Real Strap-On Pleasure Harness by ToyJoy
€ 33,90   € 27,97
Vibrating Strap On 16.50cm by Pipedream
€ 52,90   € 45,10
Entry Level Strap-On by Sportsheets
€ 44,80
New Comers Strap On & Dildo by Sportsheets
€ 64,90   € 57,90
All Time Favorites Strapless Strap On Red by Dream Toys
€ 45,90   € 38,90
Επιστροφή στην κορυφή