Vibrating Double Delight Strap-On 15cm by Pipedream

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5880
Είδος Strap On
Υλικό PVC
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Μήκος 15,00 cm
Εταιρεία Pipedream
Προέλευση U.S.A
Τροφοδοσία 4 × AA
Barcode 603912329094
Διπλό πάθος, διπλή απόλαυση, καυτά παιχνίδια ρόλων για σας και την σύντροφό σας με το εξαιρετικό Vibrating Double Delight Strap-On, το πανέμορφο δονούμενο διπλό ομοίωμα από την σειρά Fetish Fantasy της εταιρίας Pipedream!
Σχεδιασμένο για γυναίκες με απαιτήσεις, το Vibrating Double Delight Strap-On, θα σας ενθουσιάσει τόσο με την ρεαλιστική και κομψή του σχεδίαση, όσο και με την απαλή του υφή και τις δυναμικές του δονήσεις χαρίζοντάς σας απόλυτη ικανοποίηση…ακριβώς στα δύο! Απλά, εφαρμόστε τον διπλό ομοίωμα στην ελαστική ζώνη και είστε έτοιμες για ατελείωτο παιχνίδι! 15 χορταστικά εκατοστά σε κάθε άκρη περιμένουν να τα γευτείτε! Φορέστε το strap on και εισάγετε το ένα άκρο μέσα σας και το άλλο στο ταίρι σας, κολπικά ή και πρωκτικά. Ρυθμίστε τη ζώνη στα μέτρα σας και ξεκινήστε την εξερεύνηση στον συναρπαστικό κόσμο του lesbian sex!

Οι ρεαλιστικές λεπτομέρειες των dildo με την καλοσχηματισμένη, έντονη βάλανο και τις αισθησιακές πτυχώσεις θα σας προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη διέγερση, καθώς θα “πειράζουν” τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες, ενώ οι ισχυρές δονήσεις, ξεχωριστές για το καθένα, θα σας εκτοξεύσουν στα ουράνια. Το κάθε ομοίωμα διαθέτει το δικό του χειριστήριο για να προσαρμόζετε το παιχνίδι στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες.

Το Vibrating Double Delight Strap-On είναι κατασκευασμένο από λείο και μαλακό jelly υλικό (PVC), φιλικό στο δέρμα, απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και μυρωδιές. Μετά το χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα toycleaner. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μία νάιλον, ρυθμιζόμενη ζώνη και μία σατέν μάσκα για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας! Απαιτεί 4 x AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).Το προϊόν φέρει όλες τις πιστοποιήσεις υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του υπουργείου υγείας των Η.Π.Α.

Συνολικό Μήκος dildo: 30cm – 15cm κάθε πλευρά. Διάμετρος: 4.2cm στο πλατύτερο σημείο.

Δείτε επίσης

Real Stuff Strap On Harness with Slim Dildo by Dream Toys
€ 54,90   € 41,38
Stay Put Harness By Pipedeream
€ 29,80   € 24,90
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Crusader Dildo 21.50cm DreamLove
€ 88,40   € 76,90
Get Real Strap-On Deluxe Harness by ToyJoy
€ 42,90   € 37,85
Hollow Strap On Real Rapture Black 20.50cm by Toyz4Lovers
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή