Hollow Strap On Real Rapture Black 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers

€ 42,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6287
Είδος Strap On
Μήκος 20,50 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Υλικό PVC
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629697450
Κομψό, καλαίσθητο unisex, strap on συνοδευόμενο από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εξόχως χορταστικό ρεαλιστικό ομοίωμα, το Real Rapture StrapOn 8΄ Air Feeling της εταιρίας Toyz4Lovers είναι το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για τα ζευγάρια που αναζητούν ποικιλία και εναλλαγή στην ερωτική τους ζωή και δεν διστάζουν να εξερευνήσουν νέους τρόπους διασκέδασης, προκειμένου να τις αποκτήσουν.

Αποκτήστε επιτέλους το μήκος και το πάχος που πάντα ονειρευόσασταν με μία μόνο κίνηση γιατί… το μέγεθος πραγματικά μετράει! Η εργονομική σχεδίαση του ομοιώματος, που ελάχιστα ξεχωρίζει από αληθινό πέος, με τον επιβλητικό σε μήκος, ευθυτενή, στιβαρό άξονα, τη διάσπαρτη με έντονα σχηματισμένες φλέβες ανάγλυφη επιφάνεια, την στρογγυλεμένη έντονη βάλανο για απόλυτα στοχευμένη διέγερση και τα καλοσχηματισμένα, ζουμερά μπαλάκια, θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η απαλή σα βελούδο υφή του θα σάς προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Στο πίσω μέρος του ομοιώματος υπάρχει μία εσωτερική υποδοχή στη οποία εισδύει το πέος κατά τη διάρκεια της χρήσης για ακόμη μεγαλύτερη άνεση (δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει στύση).
Με το Air Feeling σας δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να συνεχίζετε την επαφή ακόμη και μετά την κορύφωση για όση ώρα εσείς επιθυμείτε!

Το StrapOn διαθέτει φαρδιά, ελαστική ζώνη, η οποία στερεώνεται στη μέση σας, και η οποία προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη περιφέρειας καθώς και δύο λεπτότερους ιμάντες, οι οποίοι περνιούνται γύρω από τους γλουτούς για απόλυτη σταθερότητα, ακόμη και όταν το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά….
Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, απόλυτα ασφαλές για το σώμα PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό, για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση!.

Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 20.5cm, μήκος διείσδυσης: 17cm, διάμετρος: 4.50cm.

Δείτε επίσης

Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Strap On Harness by Taboom
€ 33,90   € 28,80
Hollow Strap on 18cm Brown with Balls by Pipedream
€ 46,90   € 39,80
Beginners Pegging Strap On Kit Loving Joy
€ 32,90   € 29,25
Accomodator Dual Penetrator 15cm Black by Calexotics
€ 24,90   € 22,90
Επιστροφή στην κορυφή